info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Woning kopen in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Bekijk het woningaanbod

Woning kopen Groningen

Je wilt een woning kopen in Groningen? Dan is het tegenwoordig heel gemakkelijk om zelf te gaan zoeken op het internet. Op websites zoals Funda kun je eindeloos zoeken naar huizen in het hele land. Maar als je dan eindelijk een leuk huis vindt, hoe gaat het dan verder? Wij van HelderinHuizen, een expert met kennis en ervaring bij het kopen van een huis in Groningen, kunnen jou hierbij helpen!

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Woning kopen in Groningen? Wij helpen.

Een woning kopen is emotie. Wanneer je over de drempel stapt kun je het soms al voelen: dit moet hem worden. Je bent verkocht en brengt het liefst snel een bod uit. Logisch. Liefde maakt blind, dat zien wij elke dag.

In zo’n geval zijn wij er om je te behoeden en te beschermen. Want zowel bij de aankoop van nieuwe als van oude huizen is een aankoopmakelaar in meerdere opzichten (letterlijk) van waarde. Wij zijn tevens ook aangesloten bij de NVM.  Een woning kopen in Groningen doe je bij HelderinHuizen.

woning kopen Groningen

‘Wat voor huis wil je nu écht?’

Dat is de vraag waar wij mee beginnen. Soms lijkt dat helder wat voor huis je wilt, maar spelen er eigenlijk nog meer factoren een rol. Wij nemen je mee naar verschillende soorten huizen in Groningen. Om de voor- en nadelen te zien en voor het ‘gevoel’ dat een huis met zich mee brengt.

Wij zoeken alles (letterlijk) tot in de bodem uit

Wat is de geschiedenis van een huis, hoe is de staat van de grond? Niet onbelangrijke gegevens, dus gaan wij na: hoeveel heeft een huis gekost in het verleden, wat is de vierkante meterprijs en de prijs van de grond? Wij laten een bouwtechnische keuring opstellen en vragen de bodemgegevens op bij RO/EZ. Splitsingsaktes, VVE-stukken en huishoudelijke reglementen spitten we door tot op de bodem. Al deze aspecten nemen we mee in de onderhandelingen. Net zo lang tot wij er in alle redelijkheid het beste uit hebben gehaald.

“Voor ons hebben ze een goede prijs geregeld, op zo’n manier dat we de verkopende partij ook nog recht in de ogen konden kijken. In hun werkwijze zijn ze heel ethisch.”

Bespaar 10.000’en euro’s

Onderhandelen is een vak. Een vak waar wij enthousiast van worden. Wij kennen de markt, weten hoe laag we een bod kunnen insteken en hoe lang we moeten wachten met een tegenbod. Wij kennen de verkopende makelaars en kunnen met hen afspreken: ‘bel me even wanneer er een kaper op de kust is, want wij zijn serieus’. Dit kan een prachthuis opleveren en soms wel tienduizenden euro’s schelen.

“Ik kan iedereen aanraden een aankoopmakelaar in te schakelen. Het bespaart tijd, geld en een hoop rompslomp. Bij dit huis zei mijn gevoel ‘ja’, Helder in Huizen geeft daar met haar know how de juiste vorm aan.”

De kleine lettertjes

Ze zijn zo bekend: de kleine lettertjes die grote gevolgen kunnen hebben. Maar die bij een woning kopen in Groningen ook gemakkelijk over het hoofd worden gezien. Wij analyseren elke koopakte daarom op de juridische aspecten. Bij HelderinHuizen hoef je je dan ook geen zorgen te maken over de kleine lettertjes.

Woning kopen Groningen. Een Helder Tarief

Ons tarief voor het hele traject (vanaf het begin tot de overdracht) is 1% van de aankoopsom, waarbij een minimum bedrag van 2.500,- (excl. BTW) gehanteerd wordt. Heb je je droomhuis al gevonden en wil je dat wij voor je onderhandelen en alle andere zaken voor je regelen rondom de aankoop, dan kost dat standaard 1.500,- (excl. BTW).

woning te koop groningen

Dus: wees maar lekker verliefd, wij nemen als aankoopmakelaar alle te regelen zaken op ons. Het zal je het drievoudige of meer opleveren. Zo wordt een woning kopen in Groningen wel erg eenvoudig en voordelig.

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

DE KAAI 11 GRONINGEN

 215.000k.k. De Kaai 11 Groningen W E L K O M  aan de Kaai 11 in het Eemskwartier te Groningen…
1
1

OSCAR WILDESTRAAT 49 GRONINGEN

 365.000k.k. Oscar Wildestraat 49 Groningen OSCAR WILDESTRAAT 49 GRONINGEN | SFEERVOLLE EENGEZINSHOEKWONING | VOORZIEN VAN EEN LUXE KEUKEN |WERKKAMER OP…
3
1
343 m2

JOHAN DIJKSTRALAAN 45 GRONINGEN

 325.000k.k. Johan Dijkstralaan 45 Groningen WILT U OOK GRAAG RUSTIG WONEN AAN DE RAND VAN DE BRUISENDE STAD GRONINGEN, NABIJ…
4
1
209 m2

VAN STARKENBORGHSTRAAT 144 GRONINGEN

 219.000k.k. Van Starkenborghstraat 144 Groningen KEURIGE JAREN ’30| BOVENWONING IN HELPMAN| SFEERVOL APPARTEMENT | MODERNE KEUKEN | 2 SLAAPKAMERS |…
2
1

DE KLERKSTRAAT 26 GRONINGEN

 325.000k.k. De Klerkstraat 26 Groningen Goed onderhouden geschakelde twee-onder-één kapwoning aan De Klerkstraat 26 te Groningen. Met garage, ruime tuin…
3
1
191 m2

KRANEWEG 111, 9718 JN GRONINGEN

 730.000k.k. Kraneweg 111 Groningeen Kraneweg 111 te Groningen, een karakteristieke en ruime woning met authentieke elementen die bewaard zijn…
6
2
204 m2

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers