info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Courtage

De courtage verdienen we graag voor u terug.

We zijn waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar dubbel en dwars waard. We rekenen daarom geen opstartkosten, omdat we vinden dat we onszelf eerst moeten bewijzen. Onze beloftes komen we na. En daarom betaalt u ons pas bij de overdracht van een woning, via de notaris. Onze courtage is 1% met een minimum van € 3000,- Eenvoudig en helder.

courtage

 

Dit is inclusief alles wat nodig is om op de beste manier uw woning te verkopen. Bijvoorbeeld uitgebreide en professionele foto-reportage, teksten, special voor uw woning gedrukte glossy verkoopbrochures, meetrapportages incl plattegronden, verspreiding via de belangrijkste kanalen zoals bovenaan op Funda, Facebook, Instagram, Twitter etc. En niet onbelangrijk; ons ,inmiddels zeer uitgebreide, eigen netwerk.

Onze Courtage

Onze courtage is een percentage van de koopsom. Dit is bij ons incl BTW. Voor een gerichte aankoopopdracht geldt een tarief van € 1815,- incl BTW. Een gerichte aankoopopdracht houdt in dat je reeds een woning op het oog hebt waarbij wij je verder van A tot Z  kunnen begeleiden. We nemen je de onderzoeksplicht uit handen en behoeden je voor risico’s, voeren professionele onderhandelingen en zorgen voor jouw belangenbehartiging in de koopakte.Deze kosten verdienen we graag dubbel en dwars voor u terug. Beloofd.

Iedere opdracht die we aannemen is maatwerk. Voor zowel verkoop van een woning als aankoop van een woning. Daardoor is ook de courtage maatwerk.

Als een van de beste makelaars maken wij onze beloftes waar. De ervaring heeft geleerd dat wij uw woning zo efficiënt mogelijk  in de markt kunnen zetten, waardoor het u toch het meeste oplevert. Mogen we ook bij u onze belofte waarmaken?

Wij zijn een vrouwelijk makelaars kantoor met een vleugje nuchtere noordelijke mentaliteit.  Niet dromen, maar doen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op een laat ons je informeren.