helderinhuizen.nl

Een makelaar die Amersfoort en omstreken goed kent?

Christa Borgers van Helder in Huizen is al 12 jaar woonachtig in Vathorst en helpt je graag verder.
Neem contact op

Onze uitgelichte woningen

Kuinrestraat 58 Amersfoort

 290.000k.k. Kuinrestraat 58 Amersfoort Op een super LEUKE LOCATIE aan VAARWATER gelegen appartement op de begane grond: KUINRESTRAAT 58…
1
1

Nachtegaallaan 19 Baarn

 425.000kk Nachtegaallaan 19 Baarn Dit LEUKE hoekhuis uit 1905 is een echte VERRASSING als u het ons vraagt! Een…
4
1
160 m2

Gaastgracht 3 Amersfoort

 500.000k.k. Gaastgracht 3 Amersfoort Ben jij op zoek naar een leuke, INSTAPKLARE woning in de populaire wijk VATHORST? Op…
4
1
85 m2

VALUTABOULEVARD 5 AMERSFOORT

 719.000k.k. Valutaboulevard 5 Amersfoort Op zoek naar een riante, moderne, ruime en lichte woning met WERKRUIMTE AAN HUIS ?…
3
1
369 m2

PAULINAPOLDER 2 AMERSFOORT

 495.000k.k. Paulinapolder 2 Amersfoort Dit ruime hoek herenhuis met flinke uitbouw aan de zijkant  aan de Paulinapolder 2 te…
4
1
178 m2

Wij verkopen ook huizen in regio Groningen.

Eigenzinnige makelaar met meer dan 20 jaar kennis

Wij zijn een eigenzinnige makelaardij met meer dan 20 jaar kennis van de woningmarkt.
Met een heldere visie, persoonlijk contact en betrouwbare onderhandelingen, weten we dagelijks woningen naar volle tevredenheid van onze klanten te verkopen of aan te kopen. Ons ervaren team bestaat (toevallig) uit allemaal vrouwen met een overvloed aan makelaarspassie, huizen, fotografie en styling.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

makelaardij amersfoort nvm makelaar

‘We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe’ – Helder in Huizen

Ruim 27 jaar ervaring

Oprichtster van HelderinHuizen is Christa Borgers. Zij is Register Makelaar/ Register Taxateur en lid van de NVM. Al 27 jaar is ze werkzaam in de makelaardij waarvan circa 12 jaar als zelfstandig onderneemster.

“Door mijn inlevingsvermogen kan ik me goed in een toekomstige koper of verkoper verplaatsen. Hierdoor kan ik alle mogelijkheden en onmogelijkheden van de woning goed in kaart brengen. Ik wilde 12 jaar geleden in de woningmarkt crisis anders werken dan het grootste gros. Met oprechte aandacht voor de klant en geen uurtje factuurtje houding. Samen met mijn nuchtere Groningse houding: doe maar gewoon dan doe je gek genoeg, ben ik begonnen op basis van mn vrouwelijke intuïtie. En zo (be)handel ik nog steeds. Dag in/ dag uit zit ik bovenop de steeds veranderende woningmarkt. Dat is wat ik het liefste doe: Mensen blij maken met hun nieuwe thuis.”

makelaardij amersfoort nvm makelaar

‘We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe’ – Helder in Huizen

vrouwelijke makelaar groningen en amersfoort

‘Dag in/ dag uit zit ik bovenop de steeds veranderende woningmarkt’ – Helder in Huizen

Wij zijn professioneel opgeleid en hebben alle certificeringen

We verstaan ons vak, zijn professioneel opgeleid, gecertificeerd en voldoen aan alle eisen van de NVM, Funda, NWWI, VastgoedCert. We zijn nieuwsgierig en denken graag met je mee. Samengevat staan we voor kwaliteit, passie en transparantie.

Doordat we jou de volle aandacht geven, weten we feilloos wat jou wensen zijn. En aan die verwachting +1 willen we voldoen. Niet voor niets worden we De Blijmakers genoemd. We beschikken over ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij, hebben kennis van de markt, zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes, staan dagelijks in contact met zowel kopers als verkopers waardoor we groot mensenkennis hebben ontwikkeld. Op deze manier kunnen we JOU zo effectief mogelijk helpen.

Doordat we een compact en service gericht makelaarskantoor zijn, schakelen we sneller.

Wil je weten wat het kost?

Wij geven opheldering.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Telefonisch of bij jou thuis.

Vrouwelijke makelaar Christa

Waarom de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen?

Wij luisteren, vragen en schrijven. Op een blanco vel papier. Om een beeld te kunnen vormen. Dit beeld wordt de bron van ons gezamenlijke plan. Door ons op maat gemaakt. Hier en daar wat schaven en schrappen, maar volledig gericht op jouw doel. Een plan waarmee we een begin maken met de verkoop van jouw huis. Of van het huis dat je wil kopen.

De finishing touch van de vrouwelijke makelaar

‘Hoe kan het dat de meeste huizen bij jullie zo snel verkocht zijn?’ Een veelgestelde vraag. Aandacht, zorgvuldigheid, en liefde voor huizen zijn de grootste ingrediënten. En de finishing touch van een vrouwelijke makelaar natuurlijk. Misschien wel het belangrijkste detail.

Er zijn verschillende manieren om een huis in de verkoop te zetten. Onze focus ligt vooral op de eerste indruk. De presentatie moet niet goed zijn, nee, deze moet uitstekend zijn. De allereerste indruk begint nog bij Funda: daar kijkt bijna 90 % van de zoekers het eerst. Daar gaat heel wat werk aan vooraf. De perfecte allereerste indruk kan je maar 1 x geven. Na vele jaren weten wij wat kijkers –dus potentiële kopers- belangrijk vinden, waar ze niet doorheen kunnen kijken en welke mogelijkheden we kunnen tonen. Natuurlijk moeten de foto’s, de video’s en filmpjes perfect zijn. Hiervoor hebben we dan ook vakfotografen.

Wij zijn een makelaarskantoor werkzaam in Amersfoort, Vathorst, Hooglanderveen, Hoogland en de directe omgeving en werkzaam tevens in Groningen. Ons woningaanbod vind je in Groningen (regio Noord-Nederland) en Amersfoort (regio Midden-Nederland). Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Als aankoop- en verkoopmakelaar helpen wij zowel bij het kopen van jouw droomhuis als het verkopen van je huidige woning.

 

 

Het perfectionisme van de vrouwelijke makelaar

De teksten bij onze huizen zijn anders dan de onpersoonlijke zakelijke opsommingen van de kenmerken van een te koop stand huis op Funda. We leven ons in in het huis en vertalen dit naar emotie. Naar gevoel. Verder laten we de huizen in meten volgens de NEN2580 norm en naar aanleiding hiervan word teen 2D en 3D plattegrond gemaakt. Soms worden en 360 graden foto’s gemaakt en soms een hoogte foto of een matterport film. Ook besteden we veel aandacht aan een eigenwijze op maat gemaakt en special gedrukte glossy brochure van elke woning. Elke kijker krijgt zo’n brochure mee, zodat deze nog even kan nagenieten en direct meer informatie tot zich neemt. Perfectionistisch? Klopt. Zit trouwens bij de courtage in.

Ook in deze huidige snelle verkopersmarkt zijn wij nog steeds van mening dat de eerste indruk en al deze perfectie onmetelijk belangrijk is. Dat is onze waardering richting zowel jou als onze opdrachtgever, als richting de potentiële kijker. Bij ons staat kwaliteit bovenaan.

Wil je graag een woning kopen in Vathorst, Soest, Amersfoort of wellicht in Groningen? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte woning. Bekijk hier alvast onze woningaanbod in Amersfoort en omgeving.

 

 

Wat vinden mensen van ons als makelaar?

Facebook Berichten

ONDERGRONDSBij bouwtechnische keuringen gaan we ook ondergronds! Om te kijken of er vocht onder de vloer zit, leidingen nog in tact zijn en je kan ook goed zien hoe de woning aan de onderzijde geïsoleerd is. Voor kopers en verkopers ook altijd een fijn stukje zekerheid als de keurder een bericht geeft dat alles er goed uitziet! In deze woning zag alles er ook piekfijn uit 💚 #bouwkundigekeuring #bouwtechnischekeuring #onderdevloer #kruipruimte #leidingen #isolatie #technisch #dak #Mankementen #Aandachtspunten #fijngevoel #goedgekeurd #Vinkje #Helder #helderinhuizen #makelaar #helderinhuizenmiddennederland #helderinhuizengroningen #verkocht #gelukt ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers