helderinhuizen.nl

Makelaardij in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Bekijk onze diensten

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Onze uitgelichte woningen in Amersfoort

RIEZEBEZEM 17 HOOGLANDERVEEN

 550.000k.k. Riezebezem 17 Hooglanderveen SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR TEVREDEN KLANT #aankoopmakelaar
169 m2

TREKVOGELWEG 369 AMERSFOORT

 265.000k.k. Trekvogelweg 369 Amersfoort SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR ZEER TEVREDEN OPDRACHTGEEFSTER #aankoopmakelaar

PITRUS 26 AMERSFOORT

 400.000k.k. Pitrus 26 Amersfoort SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS   #AANKOOPMAKELAAR
109 m2
Weteringkade 10 Amersfoort

WETERINGKADE 10 AMERSFOORT

 629.000k.k. Weteringkade 10 Amersfoort SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR ONZE KLANT #aankoopmakelaar

DE HOEVENS 22 HOOGLANDERVEEN

 469.000 De Hoevens 22 Hooglanderveen
180 m2

HEBRIDEN 4 AMERSFOORT

 990.000 HEBRIDEN 4 AMERSFOORT RIANT en STATIG vrijstaand woonhuis (type Newton) te koop met 5 slaapkamers, garage, oprit en…
5
1
450 m2

Wij verkopen ook huizen in regio Groningen.

Makelaardij Amersfoort

Helder in Huizen

Ga jij nieuwe stappen zetten op het gebied van wonen, wat betekent dat je je woning te koop zet of een huis wilt kopen? Daarbij zul je de hulp van een makelaardij in Amersfoort en omgeving goed kunnen gebruiken. Met een deskundig inzicht en directe contacten op de woningmarkt, zijn wij de makelaars die jou kunnen helpen. Het belooft een leuke zoektocht te worden waarin momenten van spanning opgevolgd worden door extase. Vooral wanneer de verkoop van of zoektocht naar je huis succesvol afloopt.

Wonen in Amersfoort en omgeving

Amersfoort heeft veel te bieden. De stad is rijk aan cultuur en inspireert op tal van manieren. Culturele evenementen, een bruisende horecaleven en prachtige architectuur waar je je door laat inspireren. Kom je nieuw in Amersfoort, dan zal het niet lang duren voor je je hier thuis voelt. Ontdek het huizenaanbod in Amersfoort en omgeving om te kijken of hier een parel voor jou tussenstaat.

De ligging van de stad is ontzettend gunstig. Centraal gelegen waardoor je binnen een paar uur het noorden of het zuiden van het land kunt bereiken. Zonder je meteen midden in de drukte van de Randstad te begeven, ben je vanuit Amersfoort op steenworp afstand van een van de grote steden. Dat maakt je eventuele kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk groter.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Doelgericht je woning kopen of verkopen?

Heb je je zinnen gezet op Amersfoort en zoek je een makelaar in de omgeving die jou kan helpen in je zoektocht? Of je nu je woning in Amersfoort wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuw huis, je maakt het jezelf gemakkelijker wanneer je een vakkundige makelaar inschakelt. Het liefst een makelaar die precies weet hoe de woningmarkt zich ontwikkelt en daar accuraat op reageert. En iemand met een uitgebreid netwerk die door direct te communiceren anderen net een stap voor is.

Voor een makelaardij in Amersfoort en omgeving die aan deze eisen voldoet, hoef je niet lang te zoeken. Christa Borgers van Helder in Huizen woont al jaren in het prachtige Vathorst en heeft alle kennis en ervaring in huis om jou effectief te kunnen helpen. Haar deskundigheid in combinatie met een dosis humor en inlevingsvermogen zorgt ervoor dat de verkoop of aankoop van jouw woning met succes verloopt.

Makelaardij die Amersfoort op haar duimpje kent? Helder in Huizen

Ben je op zoek naar een makelaardij die Amersfoort en omgeving op haar duimpje kent en jou bij de aankoop of verkoop van je woning kan helpen? Bel Christa van Helder in Huizen. Deze gepassioneerde makelaar zet samen met haar collega’s alles op alles om jou te helpen in je zoektocht. We zijn ervan overtuigd dat ook voor jou de perfecte woning op de markt staat en helpen je graag die te vinden. Informeer naar de mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen of maak meteen een afspraak voor een kennismaking.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.

Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Wat vinden mensen van ons als makelaar?

Facebook Berichten

NOG 26 DAGEN en dan is het KERST 🎄✨Wij zijn al aan het aftellen voor de heerlijke gezellige avonden met dierbaren 🥰En jij? Wij zijn benieuwd hoe jullie Kerst vieren! En heb je alle kerstversiering al in huis of wacht je nog een paar dagen? Laat je reactie achter in de comments hieronder 👇#kerst #aftellen #hoevierjijkerst #gezelligheid ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers