info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 160.000k.k.

Zaagmuldersweg 584 Groningen

ZAAGMULDERSWEG 584 TE GRONINGEN!
Wonen met een fantastisch uitzicht op een superleuke plek en zeer nabij de binnenstad. Ideaal voor starters, beleggers of ouders met studerende kinderen (verhuur aan derden is mogelijk). Dat kan hier!

Op steenworp afstand van het gezellige stadscentrum van Groningen ligt dit goed onderhouden twee kamer appartement met royaal dakterras. Het appartement ligt op de 4e etage in het monumentale appartementencomplex “Wielewaalflat”. Door de ligging op een hoek heeft het appartement een prachtig uitzicht over de stad vanaf het balkon en het ruime dakterras.

INDELING BEGANE GROND:
Entree via een ruime met intercom beveiligde portiek, ruime halpartij met 2 liftinstallaties en trapopgang naar de appartementen en toegang naar de inpandige berging welke door middel van een dubbele deur geschikt is gemaakt voor de stalling van een motor.

INDELING APPARTEMENT:

We komen binnen in de hal met meterkast (2019 vernieuwd) en opbergkast en met toegang naar alle vertrekken.
De heerlijke lichte woonkamer van circa 15m2 met aangrenzend een eigen dakterras van circa 20m2 op de middagzon is een verlengstuk van je woonkamer, deze heeft door het grote raam ook een fantastisch uitzicht. De slaapkamer is circa 10m2 en heeft een vaste kast en balkondeur naar het balkon bij de keuken.

De lichte keuken is in 2019 vernieuwd met inbouwapparatuur, een kookplaat, combi-oven/magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, wasmachine aansluiting, huur boiler en toegang tot het ruime balkon op het oosten, waar s’ochtends de zon schijnt en je heerlijk kan ontbijten.

Hier kan je genieten van het fantastische uitzicht op het Oosterhamrikkanaal, tot ’s avonds laat. De badkamer is in 2018 ook vernieuwd en heeft een douche, wastafel en hang toilet in een frisse uitvoering. In het appartement ligt een mooie laminaatvloer, de wanden zijn netjes afgewerkt en je kan er zo in!

VERENIGING VAN EIGENAREN:
Het gehele complex wordt onderhouden door een actieve vereniging van eigenaren, maandelijks wordt € 110,- betaald voor reservering groot onderhoud, verzekeringen, schilderwerk, verlichting, onderhoudscontracten, schoonmaak etc. Verwarming is door middel van blokverwarming, hiervoor wordt een voorschot betaald van € 50,00 per maand. Warmwater vindt plaats door een elektrische huurboiler.

RIJKSMONUMENT:
Het complex is rond 2006 door de gemeente aangewezen als een jong-rijksmonument;
Motivatie hierbij was dat het complex als een van de eerste hoogbouw appartementencomplexen in Groningen is gebouwd.

LIGGING:
De ligging is heel handig: tegen de noordelijke stadswijk Korrewegwijk, nog net aan de rand van de Oosterparkwijk op 5 minuten fietsen van de binnenstad, UMCG  en Noorderplantsoen en het aangrenzende stadsstrand aan het Oosterhamrikkanaal, op 10 minuten fietsen van het Zernike complex en sportcentrum Kardinge. Houdt u niet van fietsen? De bus stopt voor de deur maar de ringweg is ook de buurt.
Het nabijgelegen Ebbingekwartier is de afgelopen jaren erg verbeterd door de realisatie van hoogwaardige nieuwbouw. Het Wielewaalplein ligt om de hoek met meerdere winkels, waaronder de Lidl, de Action en een kapperszaak.

BIJZONDERHEDEN:

Verhuur aan derden is toegestaan (maximaal twee personen);

 • Actieve VvE (via MVGM), bijdrage: € 110,- per maand;
 • Blokverwarming: € 50- per maand;
 • Totale VvE bijdrage: € 160,-,-
 • Warm water middels huurboiler, de huur bedraagt € 13,29 per maand;
 • bijna volledig dubbelglas;
 • Ruim, zonnig en beschut gelegen dakterras, dakleer en tegels vernieuwd in 2019;
 • Parkeren voor de deur met een vergunning;
 • Inpandige bergruimte;
 • Monumentenstatus (gunstig voor de puntentelling van verhuur);
 • verhuur vanuit VvE toegestaan;
 • kijk voor meer info op wielewaalflat.nl.

Gegevens

Woonoppervlakte : 45 m2
Adres : Zaagmuldersweg 584
Postcode : 9713 LZ
Stad : Groningen
Prijs :  160.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 6658

Internal Structure

Kamers : 2
Slaapkamers : 1
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1957

Bijlagen

Voorzieningen

Balkon
Dakterras

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers