helderinhuizen.nl
info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 285.000k.k.

RIBESSTRAAT 21 GRONINGEN

In de woonwijk Selwerd gelegen eengezinstussenwoning aan de Ribesstraat 21 Groningen, met vrijstaande stenen berging, nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkelcentra, recreatie en diverse uitvalswegen. Parkeren kan voor de deur zonder vergunning. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een speelplaats met groen.

Voor de liefhebber! Dit ruime en lichte huis van maar liefst 129m² met uitbouw en openslaande deuren en 3 slaapkamers en een tuin op het oosten. Een degelijk gebouwd en onderhouden woonhuis met mooie tuin en achterom.
De ligging is ideaal aan een rustige straat nabij het winkelcentrum Selwerd en Paddepoel. Ook het centrum van de stad, het Noorderstation en het Noorderplantsoen zijn op korte afstand. Een leuk gezinshuis met veel ruimte!

Indeling:

entree/hal met vernieuwde meterkast, vernieuwd toilet, ruime trapkast, ruime woonkamer eiken vloer, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, o.a. afzuigkap, 5-pits gaskookplaat, oven en een inbouwvaatwasser. Door de speelse wijze waarop de uitbouw met openslaande tuindeuren is gerealiseerd, zorgen met name de tuin en de extra m2 voor een bijdrage in het plezierige woongenot. De stenen schuur met achterom is erg praktisch voor de fietsen.

Eerste etage:

overloop, badkamer met ligbad/douche, wastafel, hangend toilet en een vaste kast, een slaapkamer aan de achterzijde met een vaste kast, slaapkamer voorzijde met een vaste kast, wasruimte met wasmachine aansluiting (voormalige douche).

Tweede etage:

vaste trap, overloop, ruime slaapkamer met dakkapel en grote berg/zolderruimte.

Bijzonderheden:

– c.v. intergas combi 2014;
– dubbele beglazing;
– eiken vloer;
– lichte keuken;
– ruime aanbouw.

Bewoners aan het woord:
In de zomer van 2014 maakten wij de overstap van een huurhuis naar deze koopwoning aan de Ribesstraat.
Liefde op het eerste gezicht. Klinkt misschien gek voor een gewone tussenwoning in een gewone wijk. Toch op slag verliefd op de sfeer die het huis uit ademt… door de houten vloer, de openslaande deuren, de ruime licht woonkamer en het groen om het huis heen.

De centrale ligging van het huis vinden wij ideaal. Regelmatig lopen wij naar de Vismarkt voor de wekelijkse boodschappen, naar de speeltuin in het Noorderplantsoen of voor zwemles naar de Parrel. We hebben vanaf ons huis vele wandelingen gemaakt. Het park om de hoek maar ook de Paddepoelsterweg richting het Van Starkenborghkanaal lenen zich daar uitstekend voor.

We zijn toe aan de volgende stap en verhuizen naar een dorpje net buiten de stad. We wensen de nieuwe bewoners van de Ribesstraat 21 alle geluk toe met net zoveel woonplezier als wij hebben gehad.

Ligging:
Selwerd is een woonwijk in het noorden van de stad Groningen. Alle straatnamen in deze wijk zijn afgeleid van boomsoorten en de verschillende boomsoorten staan ook langs de betreffende straten. De ringweg aan de noordkant is makkelijk te bereiken met aan de oostkant de spoorlijn van het Noorderstation naar Sauwerd, een park in het westen en de Eikenlaan in het zuiden. Waar de Esdoornlaan de Eikenlaan elkaar kruizen bevindt zich het winkelcentrum Paddepoel. De wijk is aangelegd in 1965.

Neem ook eens een kijkje op de site van Sunny Selwerd, sunnyselwerd.nl. Op dit moment is de wijk namelijk bezig met veel vernieuwingen met aan dacht voor duurzaamheid, energie en leefbaarheid. Kortom een fantastische plek vol groen en gezelligheid in de stad!

Bel of mail voor een persoonlijke rondleiding! info@helderinhuizen.nl

Gegevens

Woonoppervlakte : 129 m2
Perceeloppervlakte : 120 m2
Adres : Ribesstraat 21 Groningen
Postcode : 9741 NH
Stad : Groningen
Prijs :  285.000k.k.
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 11340

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1965 (2010)

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers