info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 275.000k.k.

Parkweg 25a Groningen

PARKWEG 25A GRONINGEN – RUIME BOVENWONING MET 3 BALKONS – DAKTERRAS IS MOGELIJK – UITZICHT OP HET STATION EN STADSCENTRUM – A-KERK –

Wonen aan de geliefde Parkweg met een prachtig uitzicht op het stationsgebouw en het stadscentrum, deze ruime zeer nette bovenwoning met 3 slaapkamers en 3 balkons kan spoedig aanvaard worden. Er is een mogelijkheid voor een houten berging en een vaste trap naar de ruime bergzolder waar weer een dakterras gerealiseerd kan worden. De woning heeft grotendeels kunststof kozijnen en is volledig voorzien van dubbel glas. De marmeren vloer geeft een fraaie sfeer aan de woonkamer en maakt de woonkamer verrassend licht. De keuken is voorzien van inbouwappartuur met een raam en deur naar het balkon aan de achterzijde, genieten van de maaltijd en het stadse uitzicht, dat vind je hier!

Indeling:

Portiek met trapopgang naar de voordeur.
Via de trap kom je in de bijzondere overloop met glaspui naar woonkamer. De riante en lichte woonkamer (ca. 42 m2) met erker en deur naar het balkon aan voorzijde en een prachtige vloer. De keuken is aan de achterzijde en voorzien van gaskookplaat met rvs afzuigkap, oven, vaatwasser en bergruimte in (boven)kasten. Een groot raam en deur naar balkon achterzijde.

Verdieping: overloop met een vlizoluik naar ruime bergzolder. Het toilet met fontein is separaat en de nette badkamer heeft een douchecabine met wastafelblad waaronder de aansluiting van de wasmachine zit. De glazendeur geeft toegang naar het balkon maar ook een mooi zicht op de stad en het stationsgebouw. De 3 ruime slaapkamers van ca. 7, 13 en 15 m2 zijn allen voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepsysteem en vaste kasten.

Via de vlizotrap kom je op de bergzolder met de CV. Hier zou je nog een ruim dakterras kunnen realiseren! Wonen op hoogte met zicht op het stadscentrum van Groningen, dat kan hier!

Bijzonderheden: de woning is spoedig te aanvaarden. Parkeren (met) pas voor de deur. Stadspark, station, binnenstad is op loopafstand. De uitvalswegen richting Assen en Drachten op 3 autominuten.

Gegevens

Woonoppervlakte : 111 m2
Adres : Parkweg 25a
Postcode : 9725 EA
Stad : Groningen
Prijs :  275.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Beschikbaar
Pand ID : 6508

Internal Structure

Kamers : 6
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1937

Bijlagen

Voorzieningen

Balkon

Woninglocatie