info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 275.000k.k.

NOORDZEE 3 AMERSFOORT

De schaarse vrije tijd die je hebt, besteed jij liever aan een goed boek lezen op het dakterras, dan dat je in een tuin onkruid staat te wieden.
En bereid jij liever alvast de BBQ voor, dan dat je de kozijnen weer in de verf moet zetten?

Eigenlijk wil je de lusten van een groot, ruim huis, maar niet de lasten die hier bij komen kijken. Dan ben je hier aan het juiste adres: Noordzee 3 te Amersfoort

Vernuftig is hier een goed huwelijk gesloten tussen enerzijds alle voordelen van een VVE (het onderhoud en het schilderwerk wordt gedaan, er is een afgesloten portiek) en anderzijds is er de enorme ruimte van een eengezinshuis met maar liefst drie woonlagen, vier slaapkamers en een verrukkelijk dakterras. Deze ligt heel mooi op het oosten voor uren lang zon aanbidden.

Parkeren doe je hier trouwens gewoon voor de deur en de fiets kan in de inpandige fietsenberging.

De indeling van dit warme huis is als volgt.

Kom binnen in de zonnige hal met meterkast en het toilet.
De speels ingedeelde woonkamer heeft twee deuren naar het balkon (op het westen).
De open keuken heeft een L-vormig keukenblok en is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur zoals o.a. een vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap.

Opvallend is hier de nette afwerking en het serene licht dat naar binnen valt en de fijne hoge plafonds die voor dat ruimtelijke gevoel zorgen.

Op de eerste verdieping is daar de overloop met toegang tot drie slaapkamers, ze hebben allemaal rechte wanden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een tweede toilet.

De tweede verdieping behelst een ruime zolder met dakraam en super hoge nok. Hier is ook de wasmachine-aansluiting. Momenteel is het in gebruik als plek om je heerlijk even terug te trekken en als logeerkamer. Maar gemakkelijk tover je deze ruimte om tot twee slaapkamers.

Vathorst is een sprankelende, jonge wijk met de voorzieningen van een stad, ook alweer zo’n huwelijk met het beste van twee werelden.

De uitvalswegen A28 en A1 zijn handig dichtbij, net als het openbaar vervoer. Er is zelfs een eigen NS-Station. Sportvoorzieningen in overvloed en een uitgebreid winkelcentrum, waar je ‘s avonds ook nog snel een boodschap kan doen.

Gegevens

Woonoppervlakte : 106 m2
Adres : Noordzee 3 Amersfoort
Postcode : 3825 WD
Stad : Amersfoort
Prijs :  275.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 7046

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 2011

Bijlagen

Voorzieningen

Balkon
Dakterras

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers