info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 170.000k.k.
Multatulistraat 49 Groningen

Multatulistraat 49 Groningen

Hoe heerlijk is het om een groot appartement aan de Multatulistraat 49 te Groningen, op de bovenste verdieping in De Wijert te hebben. 10 minuten fietsen naar de binnenstad, het Stadspark en de Hoornseplas om de hoek. De luxe van een lichte, grote woonkamer, een witte keuken en twee balkons. Dat het fijn is om lopend de boodschappen bij drie verschillende supermarkten te kunnen halen, dat hoeven we u natuurlijk ook niet te vertellen. De bereikbaarheid van de A7 en de A28 is ideal, soms nét voor het begin van de file de afrit richting Groningen Zuid kunnen nemen is nog beter.

WELKOM:

Via de afgesloten centrale entree met intercom, trappenhuis naar de 3e verdieping beland je bij de voordeur van het appartement. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. Zo is er de meterkast, een inbouwkast, het modern hangtoilet, twee slaapkamers en de lichte keuken. Deze heeft een deur naar het balkon aan de voorzijde. Tevens is vanuit de keuken toegang tot de nette douche met de wasmachine aansluiting. De slaapkamers zijn ca. 9 en 11 m2.

INDELING:

Het appartement heeft van oorsprong vier kamers en kan weer makkelijk zo gerealiseerd worden. Op dit moment zijn twee ruimtes samengevoegd, waardoor er een woon- en eetgedeelte is met gestucte wanden en mooie vloer. Hierdoor is de woonkamer ca 32m2 en heeft een overvloed aan licht door de voor- en achterramen en met een deur naar het balkon aan de achterzijde. In de middag en avond kan je hier genieten van de zon of beneden in de tuin. Als de zon schijnt heb je daar in deze woning optimaal plezier van. In de ochtend aan de voorzijde van de woning, een kopje koffie drinken op het balkon grenzend aan de keuken. Genoeg keuze dus!
De groenstrook achter het complex is voor gezamenlijk gebruik. Hier kan je heerlijk zitten, spelen of een potje tennissen of met mooi weer BBQ en.

GOED OM TE WETEN:

Je kunt zo het appartement bewonen. De muren zien er keurig uit en er ligt een laminaatvloer in de woonkamer. Verder is het appartement voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen, dit scheelt VvE- en stookkosten. Beneden is er nog de fietsenberging.
– actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 121,24 ;
– geheel voorzien van Kunststof kozijnen en dubbel glas (HR++);
– cv-ketel Remeha Avanta, bouwjaar 2010, eigendom;
– een goed onderhouden appartementencomplex;
– inpandige berging op de begane grond van 8m2.

 

STUKJE GESCHIEDENIS:

Eduard Douwes Dekker (Amsterdam, 2 maart 1820 – 19 februari 1887) was een Nederlandse schrijver die ook bekend is geworden onder het pseudoniem Multatuli. Bron: Wikipedia

TOT SLOT DE BEWONERS AAN HET WOORD:
We willen u zeggen dat we hopen dat u net zo van dit huis zult gaan genieten als wij de afgelopen 6 jaar gedaan hebben. De ruime lichte woonkamer en fijne slaapkamers zorgen voor een super plekje in deze mooie stad. Met veel goede herinneringen zullen we afscheid nemen van dit fijne huis.
Wilt u de huissleutels van ons overnemen en de volgende bewoner zijn, die van dit unieke plekje in de stad gaat genieten? We gunnen het u van harte!

Kom gerust een kijkje nemen en sfeer proeven, u bent van harte welkom!

Details

Prijs :  170.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Beschikbaar
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Adres : Multatulistraat 49
Postcode : 9721 NE
Stad : Groningen
Kamers : 3

Voorzieningen

Tuin
Balkon

Bijlagen

Woninglocatie

Trefwoorden

Vragen? Neem contact op