info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 175.000

Molkampen 34 Eelde

Deze zeer rustig, aan een pad gelegen tussenwoning aan de Molkampen 34 te Eelde, heeft een nieuwe voor- en achtergevel met kunststof kozijnen en deuren, voorzien van HR++ glas. Ook de vrijstaande stenen berging is hiervan voorzien en biedt via de achterom toegang tot de parkeerplaats en eventueel te huren garageboxen.

Voor kinderen is er een groene speelplek voor de deur. Als starter of gezin is dit een leuke plek om te wonen.

Indeling

Kom binnen via de entree met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet en ruime voorraadkast. De woonkamer met parketvloer heeft veel lichtinval. Vandaar een zonnescherm aan de voor- en een screen aan de achterzijde van de woning.

Vanuit de kamer komen we in de dichte keuken met een wit keukenblok voorzien van inbouwapparatuur en een voorraadkast onder de trap. De achterdeur verschaft toegang tot de afgesloten tuin met ingang naar de stenen schuur.

Deze berging heeft tevens een deur aan de andere zijde, die leidt naar de gang achter de woning, de achterom.

Verdieping

Op de 1e verdieping bevinden zich drie kamers en een badkamer met een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en plaats voor de wasmachine. Bent u een filmliefhebber, dan kunt u uw films in een ruime “privé bioscoop” bekijken, goed geïsoleerd en met genoeg plek voor alle liefhebbers. De kleinste kamer is nu ingericht als “krachthonk”, maar uiteraard kan van beide ruimtes ook gewoon weer een slaapkamer gemaakt worden.

2e verdieping

Op de 2e verdieping bevindt zich nog de royale zolderkamer met dakraam en afgewerkte schuine kanten met veel opbergmogelijkheden. De CV is netjes afgewerkt en ook hier is nog voldoende bergruimte. Er liggen 18 zonnepanelen op het dak die een energie opbrengst van zo’n 3600 kWh per jaar hebben. Ruim voldoende voor een doorsnee gezin.

Kortom: Een nette, lichte en verzorgde tussenwoning op leuke locatie!

Komt u kijken?

Eelde
Het mooie Eelde maakt deel uit van de gemeente Tynaarlo en is gelegen tussen de steden Groningen en Assen. De bereikbaarheid van Eelde is optimaal vanaf de snelweg A28. Eelde is omringd door groen en biedt veel goede voorzieningen, waaronder sportverenigingen, een gevarieerd winkelaanbod, meerdere basisscholen, een bibliotheek en natuurlijk een vliegveld. De woning is gelegen op een centrale plek in een rustige woonwijk waardoor u zowel het centrum van het dorp als ook de mooie, lommerrijke omgeving van Eelde-Paterswolde binnen handbereik hebt. Diverse voorzieningen zoals o.a. supermarkten en een HEMA, openbaar vervoer, bevinden zich op loopafstand van de woning.??

Bijzonderheden:

• Bouwjaar woonhuis ca. 1968
• Perceeloppervlak 166m²
• Woonoppervlak 135m²
• Inhoud 375m³
• Compleet vernieuwde voor- en achtergevel onderhoudsvrij en goed geïsoleerd
• Lichte kleurstelling
• Rustige woonstraat
• Ideale ligging aan groene speelplek

Gegevens

Perceeloppervlakte : 148 m2
Adres : Molkampen 34
Postcode : 9761 BL
Stad : Eelde
Prijs :  175.000
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 3826

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1968

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie