info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 185.000k.k.

KOCHSTRAAT 42 GRONINGEN

PERFECT ONDERHOUDEN APPARTEMENT aan de Kochstraat 42 te Groningen MET ONTTREKKINGSVERGUNNING EN HEMELS UITZICHT!!

Heerlijk lichtinval van de zon in de woonkamer en een fijn balkon op het westen! Dat betekent optimaal kunnen genieten van de zon in dit lichte 3-kamer appartement. Dit leuke startersappartement is te vinden aan de zuidkant van Groningen. Het appartement ligt op de tweede woonlaag en telt dankzij de huidige indeling 3 slaapkamers. De woning is recentelijk gemoderniseerd en je kan er zo in! Het winkelcentrum Overwinningsplein bevindt zich op loopafstand en de binnenstad is slechts binnen 10 minuten fietsen. Kortom een leuke starterswoning met potentie!

Het appartement kan prima bewoond worden door een stel of alleenstaande maar het is ook een mooie belegging of geschikt voor bewoning door zoon/dochter tijdens de studietijd door de onttrekkingsvergunning.
Een eigen CV, ruime kamers en twee balkons!
De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde met deur naar badkamer (deze is ook via de keuken te bereiken).
De 2 kleinere kamers liggen aan de voorzijde waarvan 1 met balkon.

Kortom een prima investering voor als uw eigen zoon/dochter gaat studeren of als je gewoon een ruim en licht appartement zoekt.

De woning:

Het appartement is gelegen aan het begin van de Kochstraat en op de 2e woonetage.

De afgesloten portiek met intercom heeft een grote gemeenschappelijke ruimte en toegang tot de bergingen.

Op de tweede verdieping komen we via de entree in een lichte hal met toegang naar de keuken, wc en kamers. De gesloten moderne keuken is in september 2017 geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en oven.

Een ruime inbouwvoorraadkast is aanwezig en altijd handig. De CV is netjes weggewerkt in een kast en in 2017 vernieuwd. Het balkon grenzend aan de keuken is ruim genoeg voor een zitje met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin en ochtendzon. Via de keuken kom je in de gemoderniseerde badkamer (2017) met douche, wastafel met meubel en de aansluiting voor de wasmachine.

Ook via de grote slaapkamer kan je in de badkamer komen. Deze slaapkamer ligt aan de achterzijde en kan je via de woonkamer bereiken.

De woonkamer heeft een schouw met gashaard voor gezellige warmte naast de radiatoren. Het uitzicht is hemels, je kijkt tegen de zijmuur van de kerk aan de Landsteinerlaan aan, het zijn rustige buren.
Dan is het toilet met fonteintje (2017) in de hal en zijn de twee slaapkamers, waarvan 1 met balkon op het westen, netjes onderhouden. In het gehele appartement ligt een laminaatvloer.

Totaal 4 kamers van respectievelijk: 23, 10 en 10 m² (met balkon), en een achterste kamer van 14 m².
Als extra hoort er bij de woning een zeer grote berging van ca 12m².
De aanvaarding kan snel!

Kenmerken:

– Keuken met inbouwapparatuur 2017;
– Nieuwe badkamer en toilet 2017;
– Verwarming cv gas: ketel is HR combi ketel van 2017;
– Vernieuwde meterkast (5 groepen, aardlek);
– Kozijnen: kunststof voorzien van isolerende beglazing;
– VvE: professioneel beheerd door MvgM vvebeheer;
– Maandelijkse bijdrage € 84,13,-;
– Meerjarenonderhoudsbegroting, jaarbegroting alsmede financieel verslag aanwezig;
– Vergunning voor kamerverhuur aanwezig.

Onderhoud:

Het complex wordt onderhouden door een aktieve VvE, de bijdrage van de vereniging bedraagt maandelijks € 84,13.

Onttrekkingsvergunning:

Kamergewijze bewoning is mogelijk. Verhuurvergunning is aanwezig.

De buurt:

De Kochstraat is gelegen in Groningen-zuid Corpus den Hoorn). Winkels, uitvalswegen, stadspark, Hoornseplas en Martini Ziekenhuis liggen in directe nabijheid. De uitvalswegen richting A7 en A28 zijn snel te bereiken.

Bewoner aan het woord:

Ik heb 9 jaar met veel plezier in het appartement gewoond. Als eerstejaars student ben ik hier komen wonen, uiteindelijk samen met twee vriendinnen. Eenmaal afgestudeerd en werkende heb ik nog drie jaar alleen in het appartement gewoond. Nu is het tijd voor een volgende stap en zal ik met een beetje pijn in mijn hart dit leuke plekje verlaten.
De buurt rondom het overwinningsplein heb ik als een rustige en veilige buurt ervaren. De afwisseling tussen stellen, ouderen, gezinnen en studenten heb ik als prettig ervaren. Daarnaast kan je alle kanten op. Hardlopen? Het Stadspark ligt om de hoek, is het mooi weer en wil je verkoeling dan lig je binnen 5 minuten aan het Hoornsemeer. Stappen en shoppen? De binnenstad is op nog geen 10 minuten fietsen. Daarnaast ben je met auto zo op de ringweg en is het hoofdstation ook snel te bereiken met de bushalte om de hoek.
Ten slotte zijn de belangrijkste winkels zoals supermarkt en drogist maar ook een bloemenwinkel, fietsenwinkel en de Hema op loopafstand.
Kortom ik vind het een top plek in een top stad en ik hoop dat de volgende bewoner net zoveel zal genieten van dit fijne plekje als dat ik heb gedaan.

Gegevens

Woonoppervlakte : m2
Adres : Kochstraat 42 Groningen
Postcode : 9728 KE
Stad : Groningen
Prijs :  185.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 7914

Internal Structure

Kamers : 4
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1964

Voorzieningen

Balkon

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers