helderinhuizen.nl
info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 250.000k.k.

KEESOMSTRAAT 49A AMERSFOORT

Nu bij ons in de verkoop, dit heerlijke appartement aan de Keesomstraat 49a te Amersfoort met 2 slaapkamers. Nog compleet origineel met granito vloer en originele keuken en paneeldeuren, een blank canvas en op deze manier nog geheel eigen te maken. De bezichtigingen vinden plaats op 18 en 19 November 2021.

In het Leusderkwartier in Amersfoort zuid op een mooie bosrijke locatie gelegen begane grond appartement met fraai groen uitzicht op 2 minuten lopen van het uitgestrekte bos en wandelgebied “Nimmerdor”. Dit unieke plekje bevindt zich in een kleinschalig wooncomplex en biedt veel woonplezier door de rustige omgeving op loopafstand van winkels, het centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer. Het appartement heeft nog voldoende mogelijkheden om het je eigen te maken en uit te breiden door de berging bij de woning te betrekken én op deze manier de m2 woonoppervlak te vergroten.

Indeling:

Royale entree, hal met garderoberuimte, meterkast, vaste kast, toilet met granito vloer, lichte woonkamer met deur naar het balkon (zuid-ligging) en vaste kast, dichte keuken voorzien van een vrijstaand fornuis, vaste kasten en granito aanrechtblad. 2 slaapkamers beide met vaste kast, 1 in verbinding met de woonkamer door middel van een originele glazen wand met deur. Badkamer met douche te bereiken via de keuken.

Souterrain:
Hier bevindt zich de ruime berging (21m2) die door middel van het maken van een vaste trap te bereiken is vanuit de woonkamer en op deze wijze te betrekken is bij de woning voor eventueel een slaap of werkkamer. Tevens bevindt zich in het souterrain een open gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
– Zonnig balkon waar je in het voor en najaar al heerlijk kunt zitten, zonwering aanwezig.
– Servicekosten € 125,- per maand.
– Grotendeels origineel
– Moederhaard en geiser
– Woonoppervlakte nu 63 m2 en te vergroten met 21 m2.
– Oplevering mogelijk Januari 2022.

Gegevens

Woonoppervlakte : 61 m2
Adres : Keesomstraat 49a Amersfoort
Postcode : 3817 JZ
Stad : Amersfoort
Prijs :  250.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Beschikbaar
Pand ID : 12529

Internal Structure

Kamers : 3
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1956

Bijlagen

Voorzieningen

Balkon

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers