helderinhuizen.nl
info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 265.000k.k.

JAN VAN GOYENSTRAAT 2B GRONINGEN

JAN VAN GOYENSTRAAT 2B TE GRONINGEN!
Kamersgewijs verhuren kan door ontrekkingsvergunning voor de kamers, maar ook geschikt voor starters of ouders met studerende kinderen!

Deze karakteristieke jaren 30 bovenwoning met twee woonlagen ligt in de geliefde Schildersbuurt/Kostverloren. Hier kun je wonen in een rustige wijk met het stadscentrum en het Noorderplantsoen op slechts een paar minuten fietsafstand. Met zijn ligging, 3 slaapkamers, ruime living en een balkon is het een ideale starterswoningen of voor studerende kinderen omdat er een onttrekkingsvergunning voor 3 kamers is. Om de hoek vind je overigens nog een supermarkt en een bushalte en je kan snel op de fiets naar het Zernikecomplex.. Nieuwsgierig?! Wij laten de woning graag zien, neem contact met ons kantoor op voor het plannen van een bezichtiging.

INDELING:
via de stenen buitentrap bereik je de entree op de eerste woonlaag leidend naar de woonverdieping die is gelegen op de tweede woonlaag.

WOONVERDIEPING:
hal met toilet en toegang tot de gezellige woonkamer, voormalig en suite. Er ligt een geluiddempende vloer 2021 op de gehele tweede verdieping. De open keuken is eenvoudig maar netjes en biedt toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning.

SLAAPVERDIEPING:
op deze verdieping tref je de 3 slaapkamers die het appartement rijk is. De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is voorzien van een vaste kasten, een dakkapel en wastafelmeubel. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement is een ruime, eveneens voorzien van een vaste kastsen en wastafelmeubel. En nog een kleine slaapkamer aan de achterzijde met ruimte voor een bed. De douche zit op de overloop. Op deze verdieping bevindt zich nog een ruimte met daarin de cv-ketel 2008 en wasmachine aansluiting.

* Karakteristieke en sfeervolle woning en schuur;
* Dichtbij de binnenstad en het Noorderplantsoen;
* Diverse scholen in de nabijheid;
* Kunststof kozijnen, onderhoudsvriendelijk;
* geïsoleerd dak 2018;
* CV 2008;
* VvE in oprichting;
* 1 augustus a.s. vrij van huur.

Gegevens

Woonoppervlakte : 87 m2
Adres : Jan van Goyenstraat 2b Groningen
Postcode : 9718 NX
Stad : Groningen
Prijs :  265.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 10634

Internal Structure

Kamers : 4
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1940

Bijlagen

Voorzieningen

Balkon

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers