helderinhuizen.nl
info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 365.000k.k.

De Hulst 52 RODEN

VRIJSTAAND COMFORTABEL WONEN AAN DE RAND VAN HET DORP, OP KORTE AFSTAND VAN VOORZIENINGEN? DAT KAN AAN DE HULST 52 RODEN!

Op een prachtige locatie aan de rand van Roden ligt dit vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers en een aangebouwde garage en aangebouwde fietsen/hobby ruimte. De woning heeft een lichte parketvloer, lichte badkamer en toilet en nieuwe keuken met inbouwapparatuur (2018) maar behoeft verder nog enige modernisering. Door de degelijke bouw en goed onderhoud biedt dit een kans om uw huis eigen te maken.

De slaapkamer op de begane grond maakt dat levensloopbestendig wonen of ruimte voor een mooie werkkamer. De unieke ligging op een hoek, een besloten tuin, een ruim perceel van 704m² maken dit woonhuis de moeite waard om te bekijken. Dit kan ook virtueel.

MOOIE LOCATIE
De woonomgeving is aangelegd in een periode waarin een ruime opzet, veel groen en grote diversiteit aan bebouwing nog vanzelfsprekendheden waren. Recentelijk zijn hier niet veel woningen verkocht en dat typeert het fijne wonen.
Prettig is dat de ligging aan de rand van dorp gecombineerd wordt met de nabijheid van uitgebreide voorzieningen, je kan naar het centrum van Roden lopen. Ook fietspaden zijn in de buurt.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze woning is degelijk gebouwd omstreeks 1974 en voorzien van goede houten kozijnen en dubbel glas.

GARAGE
De woning is voorzien van een grote aangebouwde garage (3 x 5,30m) en aangebouwde hobby/fiets ruimte (3×2,57m). De garage heeft een geïsoleerde spouwmuur, een grote zolder en een elektrische garagedeur met daarnaast een aparte deur naar de aangebouwde ruimte en buitendeur.
Vanwege de degelijke bouwmethode is deze garage tevens geschikt te maken voor andere doeleinden, zoals vergroting van de woonkamer of een woonkeuken creëren.

INDELING

• ruime entree/hal met uitgebreide meterkast, garderobe, slaapkamer met dubbele wastafel, badkamer met ligbad en wastafelmeubel en modern toilet en deur naar de living
• fraaie living met lichte parketvloer en deur naar semi overkapte terras aan de achterzijde van de woning
• tuingerichte keuken met nieuwe keuken en inbouwappartatuur waaronder een vaatwasser, inductie koopplaat, natuurstenen blad, koelkast en combi oven/magnetron
• berging met witgoedopstelling en watervoorziening en achterentree
• ruime aangebouwde garage met diverse aansluitingen en grote zolderberging

1E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van fraaie trapopgang
• ruime overloop met nieuwe laminaatvloer (2021)
3 slaapkamers waarvan een met toegang tot cv ruimte en andere met opslagruimte, op twee slaapkamers is de laminaatvloer van de overloop doorgetrokken
badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet en toegang tot opslagruimte.

Voorts beschikt de woning ook nog over een vrijstaande houten berging (2.95 x 2m) in de achtertuin.
Aan de achterzijde van de woning zijn 10 zonnepanelen (2016) op het dak geplaatst.

WOONOMGEVING
Deze woning is gelegen aan de rand van het gemoedelijke maar actieve brinkdorp Roden, nabij de provinciegrens van Groningen. Bij de laatste gemeentelijke herindeling van Drenthe in 1998 ging de gemeente op in de gemeente Noordenveld. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen “Mensingebos” en “Sterrebos” en het waterrijke natuurgebied “De Onlanden” waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

ONDERWIJS
Het basisonderwijs is met 7 basisscholen goed voorzien. Daarnaast zijn er nog 2 middelbare scholen in roden en Leek heeft ook nog mogelijkheden. Voor het overige onderwijs zijn leerlingen aangewezen op scholen o.a. in Groningen, Assen en Eelde.

SPORT
Noordenveld heeft veel sportverenigingen en vrijwel alle sporten kunnen bedreven worden. Het sportcentrum de Hullen is een multifuncitoneel complex met zwembaden, whirlpools, solaria, restaurant, sporthallen en 3 squashbanen. Daarnaast zijn er fitness centra en outdoor sportgroepen.

VOORZIENINGEN
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge en Speelgoedmuseum Kinderwereld. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen) en hotels en restaurants.

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is zowel met de auto, bus en fiets uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer in Roden is goed geregeld met meerdere bushaltes en zelfs een groot busstation op korte afstand. U rijdt met de auto binnen enkele minuten op de snelweg A7 en bent u in ca. 30 minuten in Assen.

BEZICHTIGINGEN
Nieuwsgierig geworden, wij nemen graag de tijd om u de woning te laten zien. Bel of mail voor een afspraak, 050-7200088 of info@helderinhuizen.nl

Gegevens

Woonoppervlakte : 156 m2
Perceeloppervlakte : 704 m2
Adres : De Hulst 52 Roden
Postcode : 9301 PE
Stad : Roden
Prijs :  365.000k.k.
Pand Type : Vrijstaande woning
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 11728

Internal Structure

Kamers : 6
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2

Eigenschappen

Bouwjaar : 1974

Voorzieningen

Tuin
Garage

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers