helderinhuizen.nl
info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999
 350.000K.K. (Vanafprijs)

Blokzijlpark 26 Amersfoort

Sfeervolle woning aan de Blokzijlpark 26 te Amersfoort, met 5 (slaap)kamers, ruime lichte woonkamer, parkeerplaats en zonnige tuin op het zuid-oosten.

Wil jij dat ook? bekijk de video

Deze prettige woning is nu te koop.

De woning is gelegen aan een groenstrook/ parkje met speeltuin. Op loopafstand van het uitgebreide winkelcentrum in Vathorst, de bibliotheek, het theater Icoon, Station Vathorst (met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam), middelbare school, en in de nabijheid van het Medisch Centrum en diverse sportvoorzieningen. Ook is de natuur van het Hoevelakense bos vlakbij.

Indeling

Begane grond:

Hal/ entrée, toilet, lichte woonkamer met robust houten vloer, openslaande deuren naar zonnige tuin op het zuid –oosten met veel privacy. Vroeg in het voorjaar kan je hier al heerlijk van de eerste zonnestralen genieten.De open keuken met aan weerszijden werkblad is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:

Overloop, zeer ruime slaapkamer met frans balkon en grote raampartijen.Heerlijke badkamer met ruime inloopdouche, apart ligbad, 2e toilet en wastafel.Daarnaast zijn er nog 2 (kinder)slaapkamers.

Tweede verdieping:

Deze verdieping heeft een prachtige hoge nok,een 4e ruime slaapkamer, ruimte voor wasmachine en droger, alsmede extra bergruimte. Tevens  een fijne Chill-ruimte voor de kids. Deze is eenvoudig om te toveren in een ruime 5e slaapkamer indien nodig.

Via de achterom komt u op het (mandelig) binnenterrein. Hier heeft u een eigen parkeerplek en kunnen kinderen naar hartelust veilig spelen. Ook is ere en houten berging, voor fietsen, speelgoed en gereedschap. De woning is buitenom recent geschilderd.

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Perceeloppervlakte : 126 m2
Adres : Blokzijlpark 26
Postcode : 3826 BN
Stad : Amersfoort
Prijs :  350.000K.K. (Vanafprijs)
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 2596

Internal Structure

Kamers : 6
Slaapkamers : 5
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 2006

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers