info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Joyce

Wie ben ik

Mijn naam is Joyce van den Berghaage: een mensenmens met oprechte belangstelling voor anderen. Ik sta graag klaar om een ander te helpen en advies te geven. Gedreven, spontaan, enthousiast, ik ga er echt voor. Duidelijk en eerlijk in communicatie is mijn credo: ‘zeg wat je doet en doe wat je zegt.’

Vijftien jaar geleden, bij de aankoop van mijn huis, kreeg ik een kijkje in de keuken van de makelaardij. Ik realiseerde mij hoeveel je als makelaar kunt betekenen en wat een leuk vak het eigenlijk is. Mede daardoor ben ik makelaardij gaan studeren.

Wat doe ik

Makelen betekent partijen bij elkaar brengen. Als makelaar heb je duidelijk een bemiddelende rol. Niets is mooier dan een huis kunnen ver- of aankopen naar tevredenheid van de verkoper of koper. Alles goed willen regelen, vanaf de mondelinge overeenstemming van de koop tot en met de notaris aan toe. En dan wordt het bij het transport echt een feestje!

Waarom

Omdat ik geloof, dat ieder een goed “thuisgevoel” nodig heeft, een plek die van jou is en waar jij jezelf kunt zijn. Dat is de basis en daarbij gaat het om veel meer elementen dan een dak boven je hoofd. Graag draag ik mijn steentje bij om dat woongeluk voor anderen te vinden en terzijde te staan bij het proces om dat te bereiken.

Mijn missie

Anderen helpen om een voor hen passend woongenot te vinden. Die definitie is voor een ieder verschillend en hangt ook af van de omstandigheden.

En omgekeerd: iedere woning kan worden verkocht. Soms gaat het snel, soms duurt het even, maar door creatief, assertief en proactief te zijn, komen we ergens. Voorwaarde is dat “alle neuzen dezelfde kant opstaan.” Het optimale resultaat bereiken we dus als we met elkaar het eens zijn over de wijze van verkopen. Een goed contact en duidelijke communicatie is dan ook essentieel.

Grande Dame Design

Sinds mei 2019 ben ik tevens aangesloten bij Grande Dame Design. Dit is een platform voor een exclusieve groep inspirerende vrouwelijke dames.

 

Mijn bijdrage

Ieder mens heeft er recht op om met respect te worden behandeld, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Het besef dat we in vrijheid kunnen leven en eigen keuzes kunnen maken, is niet vanzelfsprekend. Dat moeten we koesteren.

Intuïtief

Afgaan op mijn eigen intuïtie; er naar luisteren en er ook werkelijk naar handelen is mijn tweede natuur. Als iets niet goed voelt: niet doen. Dit ook kunnen verwoorden, waardoor zaken concreet en duidelijk worden.

Omgaan met verschillende en uiteenlopende types mensen van verschillende achtergrond en leeftijd is wat mijn vak zo boeiend maakt.

Mijn achtergrond

Begonnen als leerkracht in de het onderwijs, want ik vind het leuk om kennis over te dragen. Daarna heb ik een aantal jaren in een leidinggevende functie in het bedrijfsleven gewerkt.
Om vervolgens makelaardij te gaan studeren. Ik ben in de praktijk nu ruim 10 jaar als makelaar actief en heb in een brede regio rondom Amersfoort en Utrecht gewerkt.

Makelen is mijn hobby en passie! Daarnaast hou ik van zon, zee, strand, lekker varen op de Vecht met partner en vrienden, kunst en cultuur, of gewoon fijn thuis op de bank met een goed glas wijn.

En verder

Een aantal jaren van mijn leven heb ik veel van de wereld mogen zien. En heb daarmee een grote interesse in andere culturen. Dit heeft mij als mens zeker gevormd.

Ik werk al een aantal jaren als assessor parttime voor mondelinge examens t.b.v. assistent- en kandidaat makelaars. Interessant om theorie en praktijk met elkaar te verbinden, dit houdt mij scherp!

Belangrijk voor mij

Eerlijkheid, oprechtheid, goede vriendschappen, kwaliteit van leven en de nodige humor op z’n tijd. Elke dag een lach en plezier hebben in de dingen, die je graag doet.

Mijn zoektocht

Heb gezocht naar geluk en harmonie in mijn leven en heb deze gevonden! Mijn devies is : volg je hart en doe wat je leuk vindt. Je eigen kracht brengt je verder.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers