info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Woning verkopen in Vathorst

Je wilt je huis verkopen in vathorst. Wat te doen? In Vathorst worden de huizen tegenwoordig zeer snel verkocht. Waarom dan een verkoopmakelaar inschakelen? Omdat wij ervoor zorgen dat je de beste prijs voor je woning krijgt.

Als vrouwelijke makelaars hebben we een radar ontwikkelt om de juiste snaar bij kopers te raken. Huizen verkopen zit in ons DNA; we kennen de markt in Vathorst, weten waar vraag naar is en wat de behoefte van de koper is doordat we dagelijks in aanraking komen met potentiële kopers.

En wat als er, zoals steeds gebruikelijker in Vathorst, zich meerdere kopers tegelijk melden?

Tegenwoordig is een mondelinge overeenkomst niet meer bindend. Hoe verkoop je dan toch zo goed mogelijk je huis? Je wilt wel het maximale eruit halen natuurlijk. Wij zijn experts,  wij zijn verkoopspecialisten en begeleiden je van A tot Z om te zorgen dat je ook juridisch geen buil valt. We zijn aangesloten bij de NVM en zijn op de hoogte van de nieuwste juridische ontwikkelingen. Alle ins en outs qua gebruiken in Amersfoort. We kennen de regels. Dit is ons vak. Onze professie.

Laat de verkoop door onze  makelaars verzorgen en neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.