info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Woning verkopen Soest

Wil jij je huis in Soest verkopen? Dan wil je graag helder en duidelijk weten waar je aan toe bent en wat je te wachten staat.

Wat is de waarde van je woning? Hoe bereik je het beste resultaat bij de verkoop van je woning? Dit is onze expertise. Hierin zijn wij experts. Wij kennen de lokale markt in Soest als geen ander. We weten wat de behoefte van potentiele kopers is.

Daarom kunnen wij je uitstekend helpen bij de verkoop van je woning. Samen m zorgen we voor de perfectie presentatie van het huis. Wij zijn vrouwelijke makelaars en zetten eerst de puntjes op de I alvorens we  je woning “naar buiten” brengen.

Via ons uitgebreid netwerk (op zowel lokaal als  landelijk niveau) brengen we de  woning onder de aandacht. Noem het vrouwelijke intuïtie, maar we hebben een radar ontwikkelt  waarmee we potentiele kopers voor je woning opsporen.

Doordat we dagelijks bezig zijn met het bezichtigen van huizen in Soest en omgeving,  hebben we  lokale marktkennis en zijn we op de hoogte van de behoefte en wensen van de kijkers. Daarop kunnen we bij de verkoop van je woning inspelen. Naast de presentatie van je woning op Funda schakelen we natuurlijk ons netwerk in via onze eigen website en zijn we actief op social media.

Met als uiteindelijk resultaat; blije en tevreden verkopers  (zie onze reviews) door een uitstekende balans in verkooptijd en een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst.

Wil je meer informatie? Nodig ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.