info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Woning verkopen in Amersfoort

Uw woning in Amersfoort verkopen

Ik wil mijn huis in Amersfoort verkopen. Hoe nu verder?

De beslissing is gemaakt; uw huis wordt verkocht.

Waarom is Helder in Huizen.nl de aangewezen makelaar om uw woning te verkopen? Als NVM makelaar zijn we dagelijks bezig met het verkopen van woningen. Wij beginnen met te luisteren naar uw verhaal.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis, stellen we een stappenplan op. Aan de hand van een aantal door ons gestelde specifieke vragen bepalen we samen met u de strategie om uw woning zo succesvol mogelijk te kunnen verkopen. Voor iedere woning is er een andere formule en deze bepaalt het uiteindelijke verkoopresultaat.

Onze deskundigheid

Wij zijn vrouwelijke makelaars en kennen de markt in Amersfoort op ons duimpje. We hebben meer dan 20 jaar ervaring.Wij zetten daarbij onze jarenlange deskundigheid, werkervaring en juridische kennis in. Wij benaderen de verkoop vanuit een female touch en een kritische frisse blik. Maximale inzet, empathie, heldere taal en onze beloftes nakomen staan bij ons hoog in het vaandel.

 

  • We zijn experts in de lokale markt in Amersfoort en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen.
  • Wij geven u ondersteuning in uw mededelingsplicht als verkoper richting de koper.
  • Uw woning wordt door onze stylingsadviezen optimaal gepresenteerd.
  • Wij weten de juiste snaar te raken bij de kopers tijdens de bezichtigingen.
  • Als het nodig is voeren wij keihard voor u de onderhandelingen, met altijd gevoel voor empathie, eerlijkheid en integriteit. Tijdens dit gehele proces behartigen wij namelijk uitsluitend uw belangen.
  • Na overeenstemming stellen wij een perfect sluitende koopakte op met daarin alle afspraken.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is een andere dan de “reguliere” makelaar. Volgens onze tevreden klanten maken wij het verschil. Door wie we zijn en anders te denken, doen en handelen. Wij bewandelen naast hoofdpaden ook zijpaden en staan bekend om het bedenken van creatieve oplossingen. Niet voor niets worden we “the new sheriff in town” genoemd.

Helder in Huizen.nl, een vrouwelijk NVM kantoor met meer dan 20 jaar ervaring.

Wilt u meer weten, dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.