info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Huis Verkopen

Op weg naar jou of jullie nieuwe droomhuis wil je je huidige huis verkopen? Dit gaat vaak gepaard met heel veel gergel en soms is het een emotionele aangelegenheid, waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon overlaat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop komt kijken, op een integere manier. Hierbij kan HelderinHuizen.nl jou van dienst zijn.

Goedkoop is ook echt duurkoop

Doe-het-zelven gaat gepaard met grote risico’s. Dit weten we uit ervaring. Goedkoop is heel vaak duurkoop. En al hebt je een rechtsbijstandsverzekering, deze dekt 7 van de 10 keer niet de aansprakelijkheid die je hebt als je jouw eigen woning verkoopt. Of een huis aankoopt dat later een bouwval blijkt te zijn. Wij zijn hiervoor verzekerd.

Wij zijn gecertificeerd als makelaar bij het Vastgoedcert. En lid van de NVM, de grootste en meest betrouwbare organisatie met Funda als koploper in de aanbieding van huizen. Wij zijn zowel beroeps- als bedrijfsaansprakelijk verzekerd.

Hoe gaan wij te werk bij de verkoop van jouw huis:

Na een vrijblijvend gesprek bij jou thuis kunnen we een onderbouwde waardeschatting van jouw woning geven. Samen met jou bepalen wij daarna de verkoopstrategie. De combinatie van beide is bepalend voor de waarde van de woning en het verkopen van jouw huis.

Bouwkundige en juridische ondersteuning spreken voor zich, evenals de professionele onderhandelingen, bestemmingsplan onderzoek etc. Wat wij daar aan toevoegen als HelderinHuizen.nl is kennis van de markt en tijd en aandacht; speciaal voor jou gereserveerd.

Alleen dan kunnen we je de beste professionele begeleiding bieden, met als resultaat dat jouw huis goed verkoopt én je tevreden bent over onze dienstverlening.

Onze nazorg bestaat uit contact houden met onze klant, om te checken of alles nog steeds in orde is, of dat wij misschien nog kunnen regelen of oplossen. Gedurende het gehele traject houden wij de aandacht voor jou: zijn er acties, dan houden we je op de hoogte, wil je tijdens het traject iets veranderen, dan gaan we om de tafel en wijzigen de strategie.

Wij zijn flexibel en veranderingen gaan wij niet uit de weg, integendeel, hierin zien wij kansen! Zijn er bijzondere wensen van jouw kant, dan komen we daar doorgaans samen met een creatieve oplossing uit. Dit is voor ons de uitdaging: wij nemen alle zorg uit handen.

woning verkopen

Voor ons betekent volledige service bij de verkoop:

 • Het opnemen van de woning en de vraagprijs bepalen
 • Samen met jou bedenken we een strategie, op maat gemaakt
 • Het verzamelen van alle juridische en overige relevante vraagstukken
 • Een beeldende omschrijving van jouw huis maken, geheel in overleg. Hier nemen wij veel tijd voor, de eerste indruk is belangrijk. Foto’s worden door een professionele fotografe gemaakt.
 • Wij laten glossy brochures maken, er worden promotie visitekaartjes gemaakt en eventueel buurtmailingen rondgestuurd. We laten voor elk huis plattegronden maken.
 • Jouw huis wordt geplaatst op Funda en op onze eigen website
 • Wij gebruiken alle Social Media om jouw huis te promoten: LinkedIn, Facebook en Twitter
 • Er komt een Te Koop poster of –bord in de tuin
 • We regelen de bezichtigingen met potentiële kopers
 • Onderhandelen met kandidaat kopers
 • Stellen de koopovereenkomst op met de bijbehorende correspondentie
 • Regelen met alle partijen de opleveringskeuring
 • En uiteindelijk zorgen we voor de verkoopoverdracht bij de notaris

Wij bieden je een extra middel aan om jouw huis te verkopen via de Social Media: Helpmee.kijkmijnhuis

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifieke woning? Neem dan contact met ons op. Bel 050 – 72 000 88 (Vestiging Noord- Nederland) of 033-2048 999 (Vestiging Midden- Nederland) of mail naar info@helderinhuizen.nl

Vragen? Neem contact op