info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Makelaardij in Vathorst?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Makelaar Vathorst

Het inschakelen van een makelaar in Vathorst kan je vele voordelen opleveren. Voordelen waar je op het eerste oog misschien niet aan had gedacht. Met HelderinHuizen.nl schakel je een eigenzinnige makelaardij in Vathorst in. Wij werken anders dan onze collega’s, maar gaan tot het uiterste om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Of dat nu de aan- of verkoop betreft. Heldere taal, no-nonsense en beloftes nakomen vormen ons uitgangspunt. Mogen we jou ook van dienst zijn?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Makelaardij Vathorst

Ben je op zoek naar een makelaardij in Vathorst? HelderinHuizen.nl is een no-nonsense kantoor: we houden van heldere taal en komen onze beloftes na. Wij hebben een andere manier van werken dan het “standaard kantoormodel”; we spelen actief in op de snel veranderende markt en op de wensen van onze klant. Wij zijn de “nieuwe generatie” makelaars in Vathorst. Dat wil zeggen dat we niet in een winkel op een A-locatie gaan zitten wachten op klanten. Daarnaast zijn wij zeer actief op de markt, hebben goede connecties met betrouwbare partijen en zien niemand als concurrent.

“Helder in Huizen is eerlijk, professioneel, vriendelijk en, inderdaad, helder. Afspraken die ze maken komen ze keurig na en ze zijn altijd bereid om een stap extra te doen. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en zouden ze aan iedereen aanbevelen.”

NVM Makelaar

HelderinHuizen.nl is een NVM makelaar in Vathorst. De NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het inschakelen van HelderinHuizen.nl biedt je vele voordelen, want een NVM makelaar…

  • Is goed opgeleid en houdt zijn of haar kennis permanent op peil door bijscholing.
  • Zorgt ervoor dat jouw huis altijd het eerst en op de juiste manier op Funda wordt gepresenteerd.
  • Kent de markt en haar collega’s goed.
  • Is verplicht een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
  • Adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop.
  • Heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • Taxeert en geeft een goed beargumenteerd oordeel.
  • Beschikt over een enorme NVM-database met informatie. Hierdoor kan hij of zij uitstekend advies geven en onderbouwen.
NVM makelaar Vathorst

Woning verkopen via makelaar Vathorst

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis wil je je huidige woning te koop zetten? Dit gaat vaak gepaard met heel veel regelen en soms is het een emotionele aangelegenheid, waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan NVM makelaar HelderinHuizen.nl jou van dienst zijn.

Aankoopmakelaar

Wil je ons jou graag laten begeleiden bij de aankoop van uw huis, dan kunt u kiezen uit twee soorten diensten:

  • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifieke woning? Neem dan contact met ons op. Bel 033 – 2048 999 (Vestiging Midden- Nederland) of mail naar info@helderinhuizen.nl.

Vragen? Neem contact op