info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Makelaardij in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Makelaar Groningen

Wij zijn al twintig jaar in Groningen en omgeving werkzaam. Hierdoor kennen wij alle facetten van de straten, de wijken en de stad Groningen, Haren en omgeving. Welke wijken zijn het meest kindvriendelijk? Wil je vlakbij een winkelcentrum wonen of misschien dichtbij het station? Of zoek je de rust in een dorp dat je niet of nog niet goed kent? Vraag het ons! Wij zijn jouw makelaar in Groningen.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Makelaardij Groningen? Helder in Huizen.

In Groningen vind je NVM makelaar Helder in Huizen.nl, een no-nonsense makelaarskantoor. Wij zijn anders dan de gewone makelaar; wij bieden geen standaard pakketten aan, maar stemmen alles af op jouw behoeften. Iedereen heeft andere wensen en daar proberen wij op in te spelen met een op maat gemaakte strategie. Door middel van goede communicatie en persoonlijke aandacht voor onze klanten zorgen wij voor de hoogst haalbare resultaten. Wij hebben al 20 jaar ervaring in de makelaardij en hopen jouw steun en toeverlaat te zijn in een van de belangrijkste beslissingen in het leven. Neem gerust contact op met HelderinHuizen.nl, makelaardij in Groningen.

“Twee pittige meiden die geen box kennen waar we uit denken. Die grenzeloos opereren en keihard onderhandelen als dat moet.”

NVM makelaar die duizenden euro’s bespaart

Groningen is een van de leukste steden en de jongste stad van Nederland. Deze stad heeft een compact, gezellig stadscentrum met een knusse en relaxte sfeer. Anders dan de andere grote steden is het iets minder gehaast met bijna een soort dorpsgevoel. Ben je ook onder de indruk van Groningen en wil je hier een woning kopen? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk een perfect resultaat.

Maar ook als je wil verkopen, kan NVM makelaar Helder in Huizen uit Groningen jou daarbij helpen. Onze jonge organisatie beschikt over de benodigde expertise die bij de huizenmarkt komt kijken. Jaar in jaar uit kopen, verkopen en taxeren wij huizen. We hebben dan ook enorm veel ervaring met verschillende soorten woningen, verkopers en kopers. Kennis die wij graag voor jou inzetten. Kennis waarmee wij voor jou duizenden euro’s kunnen besparen.

Makelaardij Groningen

Woning verkopen via makelaar Groningen

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je jouw huidige woning verkopen? Vaak gaat dit gepaard met heel veel geregel en soms is het een emotionele aangelegenheid waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan NVM makelaar in Groningen, HelderinHuizen.nl, jou van dienst zijn.

‘Jouw thuis, dat doen wij. Jouw thuis, dat zijn wij’ – HelderinHuizen.nl

 

NVM Makelaar Groningen

Aankoopmakelaar

Schakel je ons in om jou te begeleiden bij de aankoop van een huis, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

 • Wij begeleiden je bij het hele aankoopproces, of
 • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

Hoe gaat dat precies in zijn werk?

Wij begeleiden jou bij het hele aankoopproces

 1. Je komt bij ons op kantoor en wij luisteren goed naar jouw verhaal; we gaan eerst uitzoeken wat en waar jij wilt zoeken en in welke prijsklasse. Misschien weet je het nog niet helemaal? Dan gaan we dat samen uitzoeken. Daarna maken we een plan.
 2. Vanaf de eerste bezichtiging gaan wij met jou mee met alle bezichtigingen. Wij regelen de bezichtigingen met de verkopende partij voor jou.
 3. Wij zoeken ook buiten de NVM makelaars om. Wij gebruiken ons hele sociale netwerk om een zoekopdracht uit te zetten. Voordeel voor jou is dat je wellicht de eerste kijker bent en dus de meeste keus hebt.
 4. Als je het huis dat je wilt kopen gevonden hebt, dan gaan wij onderhandelen. Komen we er uit en komt het tot een aankoop, dan volgt de rest. Wij nemen jou stap voor stap mee met het vervolg.
 5. Is het een appartement, dan vragen wij alles op wat daarbij hoort: de VVE stukken (begroting, meerjarenplan, huishoudelijk reglement), de splitsingsakte, de akte van levering, we vragen bodeminformatie op en de kadastrale gegevens, kortom; wij nemen alle (kop)zorgen uit handen.
 6. Wij bekijken het huis grondig en soms adviseren wij een bouwtechnische keuring, of een zwam/schimmelonderzoek. Hoe ouder de woning, hoe vaker deze onderzoeken nodig zijn.
 7. Wij spitten de koopakte grondig door, deze wordt daarna door jou getekend.
 8. Uiteindelijk regelen wij de voorinspectie, voordat je de sleutel bij de notaris krijgt. We kijken dan of alles nog klopt in het huis zoals je het gekocht hebt en nemen gezamenlijk de meterstanden op. Is er onenigheid over gemaakte afspraken, dan lossen we die ter plekke of bij de notaris op.
 9. Daarna gaan we samen naar de notaris.
 10. Ook voor de nazorg zijn wij voor jou beschikbaar.

Wij begeleiden je vanaf het moment dat je wil gaan bieden op een huis

 1. Wij verzamelen alle informatie betreffende het huis, we gaan het huis bekijken, bepalen de waarde.
 2. We bedenken een strategie, maken een plan en brengen een bod namens jou uit.
 3. Komt het tot een aankoop, dan begeleiden wij je verder in alle stappen daarna. Deze stappen zijn dezelfde als de begeleiding bij het hele aankoopproces, je kunt ze hierboven lezen.
 4. Wij hebben een groot, betrouwbaar netwerk om ons heen gecreëerd. Dit betekent dat wij bekwame mensen kunnen aanraden: bouwinspecteurs, aannemers, hypotheekadviseurs, notarissen etc.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifieke woning? Neem dan contact met ons op. Bel 050 – 72 000 88 (Vestiging Noord- Nederland) of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij helpen je graag als makelaardij in Groningen.

Vragen? Neem contact op