info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Makelaar Amersfoort

Uw makelaar in Amersfoort, dat is Helder in Huizen. Als vrouwelijke NVM makelaars staan we bekend als een eigenzinnige makelaardij in Amersfoort en omgeving.

Uw makelaar in Amersfoort

Christa en Joyce, gedreven NVM makelaars in Amersfoort, hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Deze schat boren zij graag en veelvuldig aan. Helder in Huizen.nl staat inmiddels bekend als eigenzinnige makelaars met een geheel eigen manier van werken. Niet de gebaande paden worden gevolgd, dat doet iedereen al. Zij graven zich – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in hun opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven. Daarbij komt het ondernemen – wat nou eenmaal in het bloed zit – volledig van pas. U als klant ervaart de voordelen van deze rijke combinatie: makelaars die alle kansen in de markt zien en deze grijpen als innovatieve ondernemers.

makelaar amersfoort

Uw huis is onze zorg

De grote schat aan ervaring komt doordat we als makelaar in Amersfoort al meer dan tien jaar actief zijn in een breed gebied van Midden Nederland: Soest, Laren, Bussum, Baarn, Driebergen, Zeist, Breukelen aan de Vecht en van Amersfoort tot Deventer. Om maar wat te noemen.

Dit gebied behelst nogal wat verschillen. Wij helpen u graag de kluwen van uw vragen en wensen ontwarren. Zoekt u de rust van een bosrijke omgeving? Misschien trekt een historische binnenstad meer? Of is wonen aan het water altijd een grote wens geweest? Is praktisch nu even meer aan de orde omdat u kinderen heeft en dus meer behoefte aan scholen en sportvoorzieningen in de buurt? Wij zijn bekend op en in al deze gebieden en staan u met raad en daad terzijde.

Helder in Huizen

Schakelt u ons in om u te begeleiden bij de aankoop van uw huis, dan kunt u kiezen uit twee soorten diensten:

 • Wij begeleiden u bij het hele proces, of
 • Wij worden pas door u ingeschakeld als u het huis van uw dromen heeft gevonden.

Wij begeleiden u bij het hele aankoopproces

 • U komt bij ons op kantoor en wij luisteren goed naar uw verhaal; we gaan eerst uitzoeken wat en waar u wilt zoeken en in welke prijsklasse. Misschien weet u het nog niet helemaal? Gaan we samen uitzoeken. Daarna maken we een plan.
 • Vanaf de eerste bezichtiging gaan wij met u mee met alle bezichtigingen. Wij regelen de bezichtigingen met de verkopende partij voor u.
 • Wij zoeken ook voor u buiten de NVM makelaars om. Wij gebruiken ons hele sociale netwerk om een zoekopdracht uit te zetten. Voordeel voor u is dat u wellicht de eerste kijker bent en dus de meeste keus hebt.
 • Als u het huis gevonden heeft dat u wilt kopen, dan gaan wij onderhandelen. Komen we er uit en komt het tot een aankoop, dan volgt de rest. Wij nemen u stap voor stap mee met het vervolg.
 • Is het een appartement, dan vragen wij alles op wat daarbij hoort: de VVE stukken (begroting, meerjarenplan, huishoudelijk reglement), de splitsingsakte, de akte van levering, we vragen bodeminformatie op en de kadastrale gegevens, kortom; wij nemen u alle (kop)zorgen uit handen.
 • Wij bekijken het huis grondig en soms adviseren wij een bouwtechnische keuring, of een zwam/schimmelonderzoek. Hoe ouder de woning, hoe vaker deze onderzoeken nodig zijn.
 • Wij spitten de koopakte grondig door, deze wordt daarna door u getekend.
 • Uiteindelijk regelen wij de voorinspectie, voordat u de sleutel bij de notaris krijgt. We kijken dan of alles nog klopt in het huis zoals u het gekocht hebt en nemen gezamenlijk de meterstanden op. Is er onenigheid over gemaakte afspraken, dan lossen we die ter plekke of bij de notaris op.
 • Daarna gaan we samen naar de notaris.
 • Ook voor de nazorg zijn wij voor u beschikbaar.

Wij begeleiden u vanaf het moment dat u wilt gaan bieden op een huis

 • Wij verzamelen alle informatie betreffende het huis, we gaan het huis bekijken, bepalen de waarde.
 • We bedenken een strategie, maken een plan en brengen een bod namens u uit.
 • Komt het tot een aankoop, dan begeleiden wij u verder in alle stappen daarna. Deze stappen zijn dezelfde als de begeleiding bij het hele aankoopproces, u kunt ze hierboven lezen.
 • Wij hebben een groot, betrouwbaar netwerk om ons heen gecreerd. Dit betekent dat wij u bekwame mensen kunnen aanraden: bouwinspecteurs, aannemers, hypotheekadviseurs, notaris etc.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een specifieke woning? Neem dan contact met ons op. Bel 050 – 72 000 88 (Vestiging Noord- Nederland) of 033-2048 999 (Vestiging Midden- Nederland) of mail naar info@helderinhuizen.nl