info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Makelaardij in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Makelaar Amersfoort

Jouw makelaar in Amersfoort, dat is Helder in Huizen. Als vrouwelijke NVM makelaars staan we bekend als een eigenzinnige makelaardij in Amersfoort en omgeving.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Jouw makelaar in Amersfoort

Christa en Joyce, gedreven NVM makelaars in Amersfoort, hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Deze schat boren zij graag en veelvuldig aan. Helder in Huizen.nl staat inmiddels bekend als eigenzinnige makelaars met een geheel eigen manier van werken. Niet de gebaande paden worden gevolgd, dat doet iedereen al. Zij graven zich – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in hun opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven. Daarbij komt het ondernemen – wat nou eenmaal in het bloed zit – volledig van pas. Jij als klant ervaart de voordelen van deze rijke combinatie: makelaars die alle kansen in de markt zien en deze grijpen als innovatieve ondernemers.

Jouw huis is onze zorg

De grote schat aan ervaring komt doordat we als makelaar in Amersfoort al meer dan tien jaar actief zijn in een breed gebied van Midden Nederland. Zo zie je ons in Soest, maar ook in Laren, Bussum, Baarn, Driebergen, Zeist, Breukelen aan de Vecht en van Amersfoort-Vathorst tot Deventer. Om maar wat te noemen.

makelaar amersfoort

Dit gebied behelst nogal wat verschillen. Wij helpen jou graag de kluwen van je vragen en wensen te ontwarren. Zoek je de rust van een bosrijke omgeving? Misschien trekt een historische binnenstad meer? Of is wonen aan het water altijd een grote wens geweest? Is praktisch nu even meer aan de orde omdat je kinderen hebt en dus meer behoefte aan scholen en sportvoorzieningen in de buurt? Wij zijn bekend op en in al deze gebieden en staan jou met raad en daad terzijde.

“Fijne, betrokken makelaar die weet waar ze het over heeft. Goed telefonisch bereikbaar en komt haar afspraken na. Fijn om mee samen te werken”

Inschakelen als verkoopmakelaar

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je jouw huidige woning verkopen? Vaak gaat dit gepaard met heel veel geregel en soms is het een emotionele aangelegenheid waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan NVM makelaar in Amersfoort, HelderinHuizen.nl, jou van dienst zijn.

Makelaardij Amersfoort

Inschakelen als aankoopmakelaar

Schakel je ons in om jou te begeleiden bij de aankoop van jouw huis, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

 • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
 • Wij worden pas door jou ingeschakeld als het huis van je dromen gevonden is.

Wij begeleiden jou bij het hele aankoopproces

 1. Je komt bij ons op kantoor en wij luisteren goed naar jouw verhaal; we gaan eerst uitzoeken wat en waar jij wilt zoeken en in welke prijsklasse. Misschien weet je het nog niet helemaal? Dan gaan we dat samen uitzoeken. Daarna maken we een plan.
 2. Vanaf de eerste bezichtiging gaan wij met jou mee met alle bezichtigingen. Wij regelen de bezichtigingen met de verkopende partij voor jou.
 3. Wij zoeken ook buiten de NVM makelaars om. Wij gebruiken ons hele sociale netwerk om een zoekopdracht uit te zetten. Voordeel voor jou is dat je wellicht de eerste kijker bent en dus de meeste keus hebt.
 4. Als je het huis dat je wilt kopen gevonden hebt, dan gaan wij onderhandelen. Komen we er uit en komt het tot een aankoop, dan volgt de rest. Wij nemen jou stap voor stap mee met het vervolg.
 5. Is het een appartement, dan vragen wij alles op wat daarbij hoort: de VVE stukken (begroting, meerjarenplan, huishoudelijk reglement), de splitsingsakte, de akte van levering, we vragen bodeminformatie op en de kadastrale gegevens, kortom; wij nemen alle (kop)zorgen uit handen.
 6. Wij bekijken het huis grondig en soms adviseren wij een bouwtechnische keuring, of een zwam/schimmelonderzoek. Hoe ouder de woning, hoe vaker deze onderzoeken nodig zijn.
 7. Wij spitten de koopakte grondig door, deze wordt daarna door jou getekend.
 8. Uiteindelijk regelen wij de voorinspectie, voordat je de sleutel bij de notaris krijgt. We kijken dan of alles nog klopt in het huis zoals je het gekocht hebt en nemen gezamenlijk de meterstanden op. Is er onenigheid over gemaakte afspraken, dan lossen we die ter plekke of bij de notaris op.
 9. Daarna gaan we samen naar de notaris.
 10. Ook voor de nazorg zijn wij voor jou beschikbaar.

Wij begeleiden je vanaf het moment dat je wil gaan bieden op een huis

 1. Wij verzamelen alle informatie betreffende het huis, we gaan het huis bekijken, bepalen de waarde.
 2. We bedenken een strategie, maken een plan en brengen een bod namens jou uit.
 3. Komt het tot een aankoop, dan begeleiden wij je verder in alle stappen daarna. Deze stappen zijn dezelfde als de begeleiding bij het hele aankoopproces, je kunt ze hierboven lezen.
 4. Wij hebben een groot, betrouwbaar netwerk om ons heen gecreëerd. Dit betekent dat wij bekwame mensen kunnen aanraden: bouwinspecteurs, aannemers, hypotheekadviseurs, notarissen etc.

Contact met makelaar Amersfoort

Heb je vragen of wil je meer informatie over een specifieke woning? Neem dan contact met onze makelaar in Amersfoort op. Bel  033 – 2048 999 (Vestiging Midden-Nederland) of mail naar info@helderinhuizen.nl.

Vragen? Neem contact op