info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Heb je een leuk huis gezien?

En wil je advies bij het kopen van een huis?

Betaal, ook in deze overspannen woningmarkt, niet te veel en neem geen onnodig risico.

Laat je begeleiden en adviseren door onze experts. Wij zijn professionals op het gebied van woningen en kopen bijna dagelijks zeer succesvol voor onze opdrachtgevers huizen aan.

We kennen de fijne kneepjes en weten precies waar we op moeten letten.

Er zijn 2 manieren om je te laten begeleiden (of eigenlijk 3).

1: Gerichte aankoop;

Je hebt al een geschikte woning gezien, je schakelt ons direct in. Wij gaan het huis bezichtigingen, wij adviseren over de waarde, doen research, doen de onderhandelingen met de verkopende makelaar,  kunnen behulpzaam zijn bij het regelen van de financiering, een verhuizer, een schilder, loodgieter, notaris, elektricien,  verbouwingen etc etc. Ook pluizen we natuurlijk de (door de verkopende makelaar opgestelde) koopakte door. Dat kunnen we als geen ander en noem ons piet-lutten, maar het is allemaal in jouw belang. Wij zorgen ervoor dat het precies zo op papier komt zoals het is overeengekomen. Ook juridisch! Bel of mail ons als je meer wilt weten. Voor de kosten hoef je het niet te laten….

-2: Digitaal advies;

Je hebt een geschikte woning gezien en je wilt van onze experts weten hoe je het beste de woning kunt bemachtigen/ aankopen. wat zou een goed bod kunnen zijn? waarmee moet je beginnen? wat zijn goede voorwaarden? Kortom je wilt alleen advies, zonder dat wij de woning komen bekijken en beoordelen. Wij doen alleen digitale research. Overleggen telefonisch met je hoe je een bieding kan doen en lezen de koopakte voor je door om te beoordelen of jouw belangen wel goed in acht worden genomen. Wil je meer informatie? neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

-3: Volledige aankoop begeleiding;  

We gaan samen met je opzoek naar jouw thuis! We vragen je het hemd van je lijf om zo goed mogelijk te weten wat bij je past. Wat voor huis of appartement vind je leuk. Wat voor omgeving. Allemaal dingen die belangrijk zijn voor jouw. Zo leren we je optimaal kennen en gaan samen de zoektocht starten. We sturen je de voor jouw geschikte woning door en gaan samen op pad om de woning(en) te bezichtigen. We adviseren, onderhandelen, doen research, schakelen de benodigde externe partijen in indien nodig, spitten de koopakte door en regelen de voorinspectie alvorens we samen naar de notaris gaan, alwaar jij je handtekening zet onder de eigendomsakte van jouw nieuwe woning. Kortom het complete pakket. Kom vrijblijvend bij ons langs om kennis te maken en voor meer advies.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers