helderinhuizen.nl

Woning verkopen in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem vrijblijvend contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Verkochte woningen

Woning verkopen Groningen

De knoop is doorgehakt en jij hebt de keuze gemaakt je woning te verkopen in Groningen. Enerzijds kijk je ernaar uit een nieuwe start in een nieuwe woning te maken, anderzijds heb je in dit huis mooie herinneringen gemaakt die deel zijn geworden van je leven. Gelukkig zijn herinneringen blijvend. Toch is de stap naar de verkoop van je huis groot. Daarom staan wij als NVM-makelaar in emotioneel, praktisch en financieel opzicht voor je klaar in de start van dit avontuur. Ontdek wat wij kunnen doen om alles uit de verkoop van je woning te halen.

Een emotioneel en praktisch proces

Ben je bezig met voorbereidingen om je woning te verkopen in Groningen? Wellicht heb je je al georiënteerd in het taxatie- en verkoopproces en heb je nagedacht over de minimale waarde van het huis. Tegelijk speelt mee dat de verkoop van je woning emoties oproept. Jarenlang heb je je er echt thuis gevoeld en veel bijzondere momenten vonden plaats tussen deze muren.

Om het proces soepel te laten verlopen en het onderste uit de kan te halen, doe je er goed aan ons als je verkoopmakelaar in te schakelen. We zetten alles op alles om de verkoop van je woning in Groningen in goede banen te leiden, met als resultaat dat je huis voor een mooie prijs wordt verkocht. Zo kan jij je richten op de aankoop van een andere woning en zullen nieuwe bewoners genieten van de charme die dit huis te bieden heeft.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Hoe wij te werk gaan in de verkoop van jouw woning in Groningen

Wat je van ons als verkoopmakelaar kan verwachten, is dat we je in de eerste plaats professionele ondersteuning bieden. Ondersteuning op onder andere bouwkundig en juridisch vlak en in onderhandelingsprocedures zijn standaard onderdeel van onze werkwijze. Dit doen we niet alleen op een praktische manier. Je krijgt echt de tijd en aandacht die nodig is om je woning te verkopen in Groningen.

We realiseren ons goed dat het verkopen van je woning ingewikkeld kan zijn en dat er emoties bij komen kijken, omdat je afscheid neemt van een bijzondere plek vol herinneringen. Tijdens dit proces kan je rekenen op ons vrouwelijk inlevingsvermogen en onze snelle en directe communicatie. We denken actief met je mee, zodat de verkoop van je woning in Groningen op ieder vlak soepel en probleemloos verloopt.

Je woning verkopen in Groningen via Helder in Huizen

Jij wilt anderen het woongenot bieden dat je jarenlang zelf hebt ervaren en voor jou is het tijd een nieuwe stap te maken. Laat ons je helpen om je woning te verkopen in Groningen. Je prachtige huis plaatsen we tussen ons actuele woningaanbod in Groningen en op Funda en tijdens het verkoopproces staan we je van A tot Z bij. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers