helderinhuizen.nl

Woning kopen in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Bekijk het woningaanbod

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aangekochte woningen

Woning kopen Groningen

Droom jij ervan je droomhuis te kopen en struin je heel Funda af om te kijken of daar een parel tussen zit? Een starterswoning in de stad Groningen of een ruime gezinswoning in een van de omliggende dorpen, jij hebt je wensen paraat. Nu nog resultaat boeken in het vinden van de perfecte woning. Wil je een woning kopen in Groningen, geef je wensen dan aan ons door zodat wij met onze kennis en ervaring de zoektocht voor je kunnen voortzetten.

Jouw droomwoning in kaart

Wat voor huis wil je nu écht? Met deze vraag beginnen we samen de zoektocht naar je droomwoning. Misschien heb je al een helder idee van wat je wilt. Of je zoekt juist naar dat ene gevoel dat je wilt krijgen zodra je een voet over de drempel van je mogelijk toekomstige woning zet.

Wij helpen je graag om het huis te vinden dat dat gevoel in je naar boven haalt. We kennen het woningaanbod in stad en provincie en laten je graag zien welke woningen in Groningen te koop zijn en in jouw droomplaatje passen. Daarbij richten we ons niet op de eerste de beste kans die voorbijkomt. We willen je juist beschermen in het te snel uitbrengen van een bod zodra je oog op een woning is gevallen. Door eerst een compleet beeld te krijgen van de voor- en nadelen van een huis voordat je er verliefd op wordt, weet je zeker dat je voor lange tijd plezier beleeft in het huis van je dromen.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Aandachtspunten bij het kopen van een woning in Groningen

Heeft de zoektocht ertoe geleid dat je het huis van je dromen hebt gevonden?

Voor je de woning in Groningen koopt, zoeken wij alles tot op de bodem uit. De geschiedenis van het huis, de staat van de grond en de prijs per vierkante meter worden nauwkeurig uitgezocht. We lezen splitsingaktes, VVE-stukken en huishoudelijke reglementen van A tot Z door, we laten een bouwtechnische keuring opstellen en we vragen bodemgegevens op bij RO/EZ.

De verzamelde informatie nemen we vervolgens mee in de onderhandelingen en we stoppen niet voordat we in alle redelijkheid het beste uit de aankoop hebben gehaald. Enthousiast gaan we met de verkopende makelaar in gesprek met als doel jouw droomwoning in Groningen te kopen en daarbij tot soms wel tienduizenden euro’s te kunnen besparen. We zijn scherp op de kleine letters, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hetzelfde geldt als je van plan bent je woning in Groningen te verkopen. We hanteren dezelfde nauwkeurige en directe werkwijze om je in de verkoop te ondersteunen.

Een woning kopen in Groningen met Helder in Huizen

Van begin tot eind kan je op ons rekenen bij het kopen van een woning in Groningen. Met ons vrouwelijk inlevingsvermogen zetten we ons in om het huis van je dromen te vinden. Door snel en direct te communiceren en door op ieder vlak mee te denken, geloven wij dat we het huis gaan vinden dat jij zoekt.

Wil je een woning kopen in Groningen en omstreken en weet je niet waar te beginnen? Schakel onze hulp en expertise in als je zoekt naar het huis van je dromen. Voor starters en ervaren zoekers staan we klaar om het beste uit de aankoop te halen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de procedure of maak een afspraak voor een eerste kennismaking. Wij kijken ernaar uit samen met jou de zoektocht aan te gaan.
Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers