helderinhuizen.nl

Wonen in Groningen-stad?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Lees verder

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Wonen in Groningen-stad

Wil je wonen in Groningen-stad, dan word je onderdeel van een bruisende stad waar cultuur en gemeenschapsgevoel samenkomen. Groningen is een prachtige stad waar het hele jaar door zoveel te doen is en waar je je als inwoner echt thuis gaat voelen. Niet alleen vanwege het droomhuis waar je naar zoekt, ook vanwege de levendige en prachtige omgeving. Weten hoe het is om te wonen in Groningen-stad? Lees het hier en laat ons je wegwijs maken in het sfeervolle Groningen.

Over de charme van de stad

De Martinitoren die vanaf ieder punt in de stad te zien is en sinds een aantal jaar wordt vergezeld door het opvallende Forum, vormt al jarenlang het middelpunt van Groningen. Bij de voet van de Martinitoren begint het leven in de stad en vanaf hier ontdek je het bruisende centrum. Het Forum is de nieuwe culturele kern van de stad en geeft je een indrukwekkende inkijk in wat de stad te bieden heeft. Met als hoogtepunt het panoramisch uitzicht vanaf het dak dat vrij toegankelijk is voor iedereen.

De Grote Markt en de Vismarkt zijn de plekken waar je elkaar ontmoet voor een kop koffie en waar je de wekelijkse marktboodschappen haalt. En behalve de bekende Herestraat lopen er talloze sfeervolle straten die je naar andere wijken in de stad leiden. Vol met kledingboetiekjes, lunchtentjes en vintage winkeltjes ontdek je zelfs als inwoner van de stad altijd weer nieuwe plekken. 

Voor een ontspannen wandeling in de stadse natuur zijn er tal van bijzondere locaties te vinden. Midden in de stad vind je het Sterrebos, het Stadspark en het Noorderplantsoen. Wil je een woning kopen in Groningen, dan zijn dit de Idyllische plekken waar je je zondagsrust vindt en waar je ’s zomers het liefst iedere vrije moment te vinden bent. Ga je wonen in Groningen-stad, dan kom je thuis in een vriendelijke en avontuurlijke stad.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Diverse wijken in Groningen

In welk gedeelte van de stad zie jij jezelf het liefst wonen? Heb je een idee van de diverse wijken in Groningen en zijn er gedeelten waar je je absoluut thuis zult voelen? Ontdek het woningaanbod en bepaal naast de wensen voor je huis ook wat de wensen zijn voor je woonomgeving. Binnen de diverse wijken in Groningen zie je volop ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, bouw en duurzaamheid.

Welke wijk jouw voorkeur ook heeft, de stad ontwikkelt zich voortdurend. Tegelijk heeft iedere wijk haar charmes die je terugziet in het exterieur van statige herenpanden, karakteristieke schipperswoningen en stijlvolle nieuwbouwwoningen. Met onze hulp als deskundig NVM-makelaar leiden we je niet alleen rond in de prachtige woningen die in Groningen te koop staan, ook geven je volledige informatie over de wijk waarin jouw toekomstige droomhuis staat.

Wonen in Groningen-stad met Helder in Huizen

Zet jij de stap naar een koopwoning in de stad? Maak gebruik van onze expertise en kennis, zodat je alles leert wat je moet weten om te wonen in Groningen-stad. We helpen je in je zoektocht naar je droomhuis dat in de voor jou perfecte stadswijk staat. Geef je wensen aan ons door en ontdek de charmes die Groningen in zich heeft. Dan gaan wij samen met jou op zoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons voor persoonlijk advies of maak direct een afspraak.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers