helderinhuizen.nl

Wonen in Groningen-Stad

Wonen in Groningen? Wij zijn Groningse makelaars. Jouw stadsmakelaars.

Groningen is een van de leukste steden en de jongste stad van Nederland, de gemiddelde leeftijd van de inwoners is ongeveer 36 jaar. Groningen heeft een compact, gezellig stadscentrum met een knusse en relaxte sfeer. Anders dan de andere grote steden is het iets minder gehaast met bijna een soort dorpsgevoel. Wonen in Groningen is hot!

Wonen in Groningen

Over Groningen valt zoveel te zeggen dat het op voorhand duidelijk is dat wij u hierover niet volledig kunnen informeren. Eén ding is zeker: In Groningen is alles mogelijk! Groningen heeft een prachtig oud centrum met natuurlijk de Grote Markt en de gezellige winkelstraat de Herestraat als bekende punten. Alle mogelijke winkeltjes zijn in het centrum gevestigd, van de bekendste grote name tot kleine boetiekjes en antiekzaakjes. De stad staat bekend als zéér gezellig en trekt ook ’s avonds vele mensen. Dit imago is voornamelijk te danken aan de vele studenten. Alle mogelijke opleidingen zijn in Groningen mogelijk en zorgen voor een divers publiek. Wonen in Groningen is aantrekkelijk voor elke leeftijd!

Kunst en Cultuur

Van welke vorm van kunst en cultuur je ook houdt, Groningen heeft ’t voor u! Groningen is namelijk niet alleen de culturele hoofdstad van het Noorden, het is één van de grootste cultuursteden van Nederland.

Zo bevinden zich in de binnenstad vier grote theaters, waarvan de Stadsschouwburg met haar 125 jaar één van de oudste en mooiste van Nederland is. Poppodium Vera werd in 2006 voor de tweede keer uitgeroepen tot beste poppodium van Nederland.

vlag groningen provincie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers