helderinhuizen.nl

Wonen in provincie Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Bekijk het woningaanbod

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Wonen in provincie Groningen

Ben je Groninger in hart en nieren of kom je van buiten de provincie je intrede doen in Stad en Ommelanden? Als je wilt wonen in provincie Groningen, dan kan dat op allerlei manieren. Te midden van het bruisende stadscentrum of in een van de gezellige dorpen die verspreid liggen over de prachtige omgeving. Ontdek het rijke aanbod aan huizen die te koop staan in Groningen.

Uitgestrekte natuur of een levendige stad

Of je nu op zoek bent naar een appartement midden in het centrum van de stad of een ruime woning met uitzicht over uitgestrekte landschappen, het zijn twee uitersten die beiden mogelijk zijn als je wilt wonen in provincie Groningen. Voel je je het meest thuis in de stad, laat ons je dan helpen een huis te vinden in een van de charmante stadswijken. Is juist de rust van de natuur een harde eis dat op jouw prioriteitenlijst staat? Ook dan gaan wij voor jou op zoek naar de perfecte plek waar je die rust vindt.

Ontdek ook de vele sfeervolle dorpen die de provincie rijk is. Van Winschoten tot Leek, je ervaart het gezellige dorpsgevoel als je kennismaakt met je potentiële buren. Een gezonde mate van nuchterheid in combinatie met saamhorigheid maakt het wonen in provincie Groningen uniek.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Op zoek naar jouw droomhuis in de provincie

In je zoektocht naar een nieuwe woning heb je veel aandacht voor de omgeving waar je wilt wonen. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Ook het huis zelf moet zoveel mogelijk aan je wensen voldoen. Wat zijn je voornaamste eisen? Heb je een minimale oppervlakte in gedachten en kan iedereen een eigen slaapkamer krijgen? En wil je een instapklare woning of zie je een klusproject wel zitten?

Onze makelaars hebben precies in zicht welke huizen er in de provincie te koop staan en helpen jou gericht te zoeken. Laat ons weten hoe jij het liefst wilt wonen, zodat we binnen de aangewezen regio onze zoektocht kunnen voortzetten. Met onze jarenlange ervaring weten wij de huizen te vinden, nog voordat ze op Funda staan. En heb je de woning gevonden die aan alle eisen voldoet? Dan hebben wij de expertise om een realistisch bod te doen dat van jou de nieuwe bewoner maakt.

Wonen in provincie Groningen met Helder in Huizen

Wonen in de stad of op het platteland, in Groningen is alles mogelijk. Ontdek de veelzijdige en prachtige omgeving terwijl je de zoektocht naar je droomwoning bij ons start. Wij staan klaar om je te helpen. Geef je woonwensen aan ons door, dan gaan we samen aan de slag. Voel je vrij om contact met ons op te nemen, zodat we je kunnen adviseren over de mogelijkheden om te wonen in provincie Groningen.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers