helderinhuizen.nl

Wijken in Groningen

De perfecte wijk om in te wonen.
Bekijk het woningaanbod

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Wijken in Groningen

Ben je op zoek naar een karakteristiek jaren 30-huis of een riante nieuwbouwwoning in de omgeving van Groningen? Wanneer je nog niet bekend bent met deze stad, dan zoek je niet alleen naar het perfecte huis, maar ook naar de perfecte wijk om in te wonen. De vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen geven je graag een rondleiding door de uitnodigende wijken in Groningen. Op deze pagina geven je een kleine inkijk in een aantal van deze wijken.

Een charmante binnenstad

Je kennismaking met Groningen begint in de bruisende binnenstad. De Grote Markt en de Vismarkt zijn het episch centrum waar studenten en stadjers samenkomen. Hier vinden de wekelijkse warenmarkt en de jaarlijkse Meikermis plaats. En het hele jaar door kun je de gezellige winkelstraten rondom beide marktpleinen bezoeken wanneer je een nieuwe aankoop wilt doen of gewoon een smakelijke kop koffie wilt drinken.

De binnenstad is rijk aan veelzijdige architectuur. Van oude gevels met fraaie details tot het nieuwe Forum met een futuristische vormgeving en het Groninger Museum dat in ieder opzicht opvalt. Het is absoluut de moeite waard om, als je een woning in Groningen wilt kopen, met regelmaat het stadscentrum te bezoeken. En vanuit alle wijken in Groningen is dat gemakkelijk met de fiets te doen.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Aantrekkelijke omliggende wijken

Niet alleen de binnenstad trekt je aan met haar charmante architectuur en bedrijvigheid. Ook in de omliggende wijken in Groningen bruist het van de positieve sfeer. Iedere wijk heeft zijn eigen karakter. In ons actuele aanbod laten we je de unieke kenmerken van het huis zien én we vertellen je graag over de wijk waar het huis instaat.

Helpman

Aan de zuidkant van Groningen ligt Helpman. Dit is een veelzijdige buurt met prachtige huizen die ideaal zijn voor jonge gezinnen. Je woont in de stad, maar ervaart toch een gevoel van stilte in deze rustige wijk in Groningen. Bovendien is het enorm veelzijdig met onder andere een openluchtzwembad en het Sterrebos dicht in de buurt.

Vinkhuizen

Vinkhuizen ligt iets verder van de binnenstad, maar biedt op zijn eigen manier een inkijkje in het leven van Groningers. Het is een volkse wijk in Groningen waar de gezelligheid wordt bepaald door de gastvrije inwoners. Koop bijvoorbeeld een appartement aan de rand van deze wijk. Daar ligt een prachtig natuurgebied met weidse uitzichten, alsof je de stad even achter je laat.

Noorderplantsoen

De stad Groningen is bijzonder om het park dat nabij het centrum ligt. In het Noorderplantsoen worden jaarlijks allerlei activiteiten georganiseerd en vooral ’s zomers is het de plek voor ontmoeting en ontspanning. Het park wordt bovendien omgeven door een sfeervolle wijk die zich kenmerkt door kleine straatjes met karakteristieke schipperswoningen.

Reitdiep

Naast Vinkhuizen ligt de nieuwe wijk Reitdiep die bestaat uit prachtige nieuwbouwprojecten te midden van een uitgestrekt landschap. Extra bijzonder is dat een deel van deze wijk in Groningen aan een gezellige haven ligt waar je een blijvend vakantiegevoel krijgt.
Wil je wonen in Groningen-stad, dan zijn bovengenoemde wijken geliefde kanshebbers waar je je thuis zult voelen. Wil je meer over deze of andere wijken in Groningen weten, dan informeren we je er graag over.

Wijken in Groningen ontdekken met Helder in Huizen

Ga mee op ontdekkingstocht door de stad en laat je niet alleen inspireren door de prachtige huizen die er te koop staan. Maak ook kennis met de veelzijdige en prachtige wijken in Groningen die ieder hun eigen charmes hebben. We vertellen je graag alles over de diverse wijken, de bewoners en natuurlijk de huizen die er te koop staan. Maak vrijblijvend een afspraak door contact met ons op te nemen. Dan nodigen we je graag uit op ons makelaarskantoor voor een kennismaking.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

KLUISGAT 159 GRONINGEN

 279.000k.k. Kluisgat 159 Groningen RUSTIG GELEGEN EINDWONING -RUIME EN ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDEN – 4 SLAAPKAMERS – MODERN…
4
1
159 m2

ZOUTSTRAAT 23 GRONINGEN

 350.000kk Zoutstraat 23 Groningen Wonen in een rustige buurt met het Noorderplantsoen om de hoek en toch op loopafstand…
2
1
64 m2

TJARIET 10 GRONINGEN

 595.000kk Tjariet 10 Groningen WONEN AAN WATER — GELEGEN IN WOONWIJK REITDIEP — GROOT ENERGIEZUINIG WOONHUIS MET GARAGE —…
5
1
237 m2

EERSTE SPOORSTRAAT 33

 295.000kk Eerste Spoorstraat 33 Groningen Ruime en lichte SCHIPPERSWONING uit 1904 met een mooie besloten TUIN op het noorden met…
2
1
87 m2

Winschoterdiep 31a Groningen

 395.000kk Winschoterdiep 31a Groningen Prachtig en rustig gelegen HERENHUIS aan het WINSCHOTERDIEP in de gezellige OOSTERPOORTBUURT. Op loopafstand van…
3
1

BEDUMERWEG 23 GRONINGEN

 195.000k.k. Bedumerstraat 23 Groningen Zeer dichtbij het stadscentrum gelegen LICHTE BENEDENWONING met een fijne, zonnige TUIN aan de Bedumerweg…
1
1

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers