helderinhuizen.nl

Verkoopmakelaar in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Verkochte woningen

Verkoopmakelaar Helder in Huizen

Heb je met je gezin de knoop doorgehakt om je woning in de verkoop te zetten? Een spannende stap die leidt tot het nieuwe en onbekende. Misschien heb je al een huis gevonden om in de volgende fase van je leven in te gaan wonen. Of je begint het verkoopproces tegelijk met de zoektocht naar een nieuw huis. Hoe jouw situatie er ook uitziet, met de hulp van onze vrouwelijke makelaars maak je het jezelf stukken gemakkelijker.

Je woning goed achterlaten

Verhuizen betekent dat je de tijd in je huidige woning moet loslaten. Dat kan gemengde gevoelens bij je oproepen, vanwege alle mooie en ook verdrietige gebeurtenissen die zich in het huis hebben afgespeeld. Voor jou kan het zwaar wegen je huis achter te laten aan nieuwe bewoners. We begrijpen dat het moeite kost om door te gaan naar een nieuw huis. En dat je je woning moet toevertrouwen aan onbekende kopers.

Misschien zijn de verhuizing en de verkoop van je woning geen drempel voor jou en houd je je liever bezig met de zoektocht naar een nieuwe woning. Iedere vrije moment ga je het huidig woonaanbod in Groningen af en je lijst met woonwensen wordt almaar concreter.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Vakkundig je woning verkopen

Wat ons betreft kunnen we de rollen tijdens de verkoop van je woning goed verdelen. Om je zo weinig mogelijk te begeven in hypothecaire rompslomp en papierwerk waar je geen kennis van hebt, doe je er goed aan om onze hulp in te schakelen. Wij hebben die kennis in huis en weten precies hoe we ons moeten bewegen in de huizenmarkt die zich razendsnel ontwikkelt.

Terwijl wij ons focussen op de verkoop van je woning en daar de meest gunstige voorwaarden uit halen, richt jij je op de inrichting van en verhuizing naar je nieuwe woning. En loopt de zoektocht naar de woning nog, dan staan wij voor je klaar in de functie van aankoopmakelaar.

De verkoop van je woning door Helder in Huizen

Het verkopen van je huis kan op emotioneel, financieel en praktisch gebied grote impact hebben. Weet je niet waar je moet beginnen en hoe je de verkoop van de woning zo goed mogelijk afhandelt? De vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen weten dat wel. Daarom staan we je graag bij om het proces goed te doorlopen. Benieuwd hoe we dat voor je doen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een kennismaking.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers