helderinhuizen.nl
 325.000k.k.

Pioenstraat 80-6 Groningen

HET PIOENPARK ALS JE VOORTUIN! EN WONEN OP NIVEAU IN DE GRONINGEN!

Verrassend ruim en vrij wonen aan de Pioenstraat 80-6, op loopafstand van het centrum van Groningen. Direct grenzend aan het Pioenpark staat deze ruime, goed onderhouden en speels ingedeelde mooie stadswoning (bouwjaar 2001) gebouwd onder architectuur van de Amsterdamse School. Het is een woning met veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping waardoor je woonkamer raam ieder jaargetijde een ander uitzicht geeft over het prachtig aangelegde Pioenpark met zijn mooie vijver in de Florabuurt. Er is een dakterras aanwezig, maar ook een fraai aangelegde achtertuin met houten berging en overdekte fietsen stalling die toegang geeft tot de gezamenlijk en afgesloten middenpad.

Een plek waar de kinderen veilig en heerlijk kunnen spelen. Dit is ook een gezellige plek voor de bewoners om op de gemeenschappelijk aangeschafte banken bijeen te komen voor een praatje. Alles om de hoek, scholen, sportvoorzieningen in de buurt, winkels, de binnenstad, UMCG en uitvalswegen en tevens vrij parkeren voor de deur.
De woning telt 4 woonlagen, 4 slaapkamers en een vernieuwde badkamer en keuken en in juni van dit jaar zijn er nog 8 zonnepanelen op het dak geplaatst.

Indeling

Begane grond:

entree/hal met meterkast, modern toilet met fontein en deur af hal af te sluiten. Dan de garderobe en trap naar de eerste verdieping ook met een deur. Hierdoor kom je in de gezellig woonkeuken van ca. 27m2 die in 2012 een update gehad heeft met vernieuwde luxe inbouwapparatuur en mooie eetbar met zicht op het park. De openslaande deuren zorgen niet alleen voor de lichtinval maar ook toegang naar de achtertuin. De gezellige eettafel in de woonkeuken is geschikt voor de zoete inval van kinderen uit de buurt maar ook vrienden en familie. Ook in de tuin is een gezellig lounge hoek en een eettafel met ook nog ruimte voor de kinderen om in de tuin te spelen met groen blijvende beplanting en mooie bestrating.

1e verdieping:

De royale lichte doorzonwoonkamer van ca. 33 m² met een fraaie Jatoba hardhouten vloer geeft veel warmte aan de kamer. Het Franse balkon aan de achterzijde geeft veel sfeer doordat je het zicht op de achter tuin hebt maar ook kunt genieten van frisse lucht en de stadse geluiden.

2e verdieping:

Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van ca. 12 m². De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft mooie ramen tot aan de vloer waardoor het uitzicht op het Pioenpark nog mooier is. Er ligt een mooie laminaat vloer op de slaapverdiepingen. De badkamer ligt tussen de twee slaapkamers in en is in 2018 vernieuwd en is voorzien van een ruim hoekbad, inloopdouche, wastafel met mooi meubel met veel opbergruimte en een tweede toilet. De badkamer is in een mooie kleurstelling en heeft mechanische ventilatie. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is de ouderslaapkamer en heeft een ruime kastenwand.

3e verdieping:

Deze verdieping is heel creatief ingericht. Door de schuifdeur kom je in de eerste slaapkamer met toegang tot het ruime dakterras van ca. 13m2 met een hordeur. Als scheidingswand is een kastenwand geplaatst met in beide slaapkamers een schuifdeur voor de kledingkast. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde en heeft ook weer het raam tot aan de vloer. Hier is een schuifdeur naar de ruimte met witgoed-aansluitingen, de cv-ketel en nog opbergmogelijkheden.

Tuin:

Keurig aangelegde tuin van ca. 16,5 meter met houten berging van ca. 8,5 m2 en achterom naar zeer royaal afgesloten mandelig middenpad met groen en bestrating. Door de relatief diepe tuinen en het royale pad is er veel ruimte ten opzichte van de huizen van de achterburen. Kortom een heerlijke plek in de stad.

Algemeen:

* Ruim wonen aan het Pioenpark
* Modern, energiezuinig door de zonnepanelen en volledig geïsoleerd
* CV van 2016
* Gelegen bij diverse voorzieningen
* Grond in erfpacht en tot 2030 afgekocht
* Schilderwerk buitenom 2018
* Bijdrage onderhoud gemeenschappelijk pad ca. €50 p.j.

Let op: de mogelijkheid wordt geboden de woning op eigen grond geleverd te krijgen.

Gegevens

Woonoppervlakte : 132 m2
Perceeloppervlakte : 126 m2
Adres : Pioenstraat 80-6
Postcode : 9713 XS
Stad : Groningen
Prijs :  325.000k.k.
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 5624

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers