helderinhuizen.nl
 400.000k.k.

HENK PLENTERLAAN 25 GRONINGEN

UNIEKE KANS: Fijne ruime lichte en sfeervolle woning aan Henk Plenterlaan 25 Groningen, waar je al vanaf augustus van kan genieten…..

Het centrum van Groningen ligt op fietsafstand, uitvalswegen, natuur en water, evenals scholen en winkels liggen binnen handbereik.
UMCG, Zernike, Noorderplantsoen en Kardinge; allen op ca. 5 minuten afstand gelegen; Kortom een ideale centrale locatie!
Niet voor niets dat vele wijkbewoners hier al jaren (meer dan 15 jaar) wonen.

– 4 slaapkamers (waarvan 2 nu zijn ingericht als kantoorruimte) – heerlijke tuin op het zuid-oosten – vaste parkeerplaats op eigen terrein – onderhoudsarm –

Indeling

Begane grond:
Hal/ entree, modern toilet met natuurstenen vloer, tuingerichte woonkamer met deur naar de tuin en aan de straatzijde een gezellige leef-keuken. Hier kan je lekker lang tafelen.
De keuken is in lichte kleurstelling en voorzien van divers inbouwapparatuur zoals vaatwasser en combi magnetron, welke in 2020 zijn vervangen. Voor de kookliefhebbers is er een 5pits-kooktoestel met grote oven van RVS.
Op de begane grond vloer ligt een warme parket laminaat.

Het huis is stijlvol en biedt een fijne plek om zowel binnen als buiten te zijn. De tuin ligt op het zuidoosten waardoor je heerlijk de hele dag van de zon kan genieten. Achter in de tuin is nog een ruime houten schuur. Ook bereikbaar via de achterom.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers resp. ca. 15 m2, 10 m2 en 9 m2. Tevens is er een moderne en fijne badkamer met een natuurstenen vloer, praktisch ingedeeld en voorzien van douche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping:
Geweldige 4e slaapkamer: ruim en licht(!) oa. door het velux dakraam. Middels een dakkapel is deze eenvoudig uit te breiden en eventueel op te delen in 2 ruime slaapkamers. Ook is er een aparte ruimte voor de wasmachine en CV-ketel, waar je ook lekker de walk-in closet kan maken met veel bergruimte of een tweede badkamer kan realiseren.

Kortom een fijne gezinswoning met tuin op de zon en dat alles op korte afstand van het centrum van de stad. Goede isolatie en weinig onderhoud, in een kindvriendelijke en autoluwe wijk met diverse scholen in de omgeving.
Kinderen kunnen hier nog op straat spelen en zelf kan je heerlijk een wandeling in en om de wijk maken langs het water.

Bijzonderheden:
– Schilderwerk 2021.
– 4 slaapkamers (5 mogelijk).
– Eigen parkeerplaats.
– Locatie is top.
– Lessenaarsdak met mogelijkheid voor zonnepanelen of dakkapel
– SNN subsidie voor verduurzaming/energiebesparende maatregelen/ verbeteren van de woning is nog op te vragen door nieuwe koper
– Vanwege het moeten terugtrekken van de koper is deze woning opnieuw op de markt gekomen

Verkoopster aan het woord:
Na ruim 16 jaar ga ik mijn huis verlaten, een heerlijke plek, een fijn thuis.
Maar ik ga met mijn gezin naar een plek waar we hopelijk ook weer 16 jaar kunnen wonen, een lang gekoesterde wens, wonen aan het water.
Het zijn momenteel rare tijden, de overspannen woningmarkt/ woningkrapte. Daarom wens ik jullie een net zo’n fijn huis aan de Henk Plenterlaan dan dat ik heb gehad. De tonnen overbieden, 1 keer de woning bekijken, ik wil het graag anders…
Helaas heeft de eerste koper zich moeten terugtrekken, vandaar dat deze kans weer beschikbaar is.
De rentes gaan stijgen, de huizenmarkt is erg krap dus ik maak graag hier plaats voor anderen.
Wil je een aannemelijk bod doen, de woning nog een keer bekijken, welkom !
+ SNN Subsidie ligt klaar !
Je kunt de subsidie gebruiken voor het verduurzamen of verbetering van je woning. Dit kan bijvoorbeeld een schilderbeurt of nieuwe badkamer zijn, maar ook energiebesparende maatregelen zoals de aanschaf van zonnepanelen vallen onder de subsidie.

En hopelijk genieten jullie dan al in augustus van dit geweldige plekje.

Gegevens

Woonoppervlakte : 120 m2
Perceeloppervlakte : 102 m2
Adres : Henk Plenterlaan 25 Groningen
Postcode : 9731 KE
Stad : Groningen
Prijs :  400.000k.k.
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 13420

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 2002

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers