helderinhuizen.nl
 395.000k.k.

Centaurstraat 11 Groningen

‘Deze woning aan de Centaurstraat 11 te Groningen zullen wij met pijn in het hart verkopen. Jaren hebben wij gezocht naar een woning buiten de stad, maar er waren zeer weinig die aan deze konden tippen. Logisch ook, deze woning mochten wij zelf ontwerpen.
De woning ligt aan het einde van de hof, er komt geen tot weinig verkeer, hier kunnen kinderen veilig spelen en het is heerlijk rustig en privé.
In de woning is privé doorgevoerd door het kantoortje links van de entree en het privé gedeelte rechts van de entree situeren. Het grote raam in dit kantoor biedt uitzicht op de hof en zodat je de bezoekers ziet aankomen. Bezoekers die voor het werk komen, hoeven dus niet door het huis.
In de eetkamer zijn twee lange smalle ramen geplaatst, heel privé, maar ze laten wel het licht door voor een ontbijtje in de ochtendzon.
Er is een heerlijke koele slaapkamer met openslaande deuren naar de patio-tuin. Het langgerekte gedeelte in het midden van de woning is het meest geschikt voor de keuken, bereikbaar vanaf de eetruimte en woonruimte.
Omdat er geen gang is gecreëerd is er optimaal gebruik gemaakt van deze ruimte. Daarna aan het eind van de lange woning, de woonkamer. Na het werk een rustige plek om te relaxen.
Erg grappig vinden wij het altijd dat je vanuit de woonkamer aan de overkant van de patio-tuin je eigen woning in kan kijken. Het was ook eens zo mistig dat dit niet kon.
De patio-tuin is door de extra hoge muur een oase in de stadswoestijn. De grote ramen zorgen voor veel licht en overal zicht op de heerlijke tuin, alsof je buiten zit.
Het meest privé zijn natuurlijk de hoofdslaapkamer en de badkamer op de eerste verdieping, die liggen het verst van de entree. Het Franse balkon in de slaapkamer biedt een prachtig uitzicht op de patio-tuin en weer in je woning.
En dan nog de auto, die kan op de eigen oprit en de motor kan door de extra brede deuren gemakkelijk de schuur in.’
Onder architectuur gebouwde, verzorgde, levensloopbestendige 26,5 meter lange patiowoning met minimaal 3 slaapkamers.
Dit is thuiskomen in een oase van rust en privacy.
De woning uit 2007 met zonnige en volledig besloten tuin, eigen oprit en voortuin, is gelegen in een bestaande omgeving nabij het Noorderplantsoen en Reitdiep(haven).  Ook het stadscentrum is op fietsafstand.

Begane grond:

Entree met garderobe, toilet, slaapkamer 1 (3.03 x 3.35), zeer ruime berg/werkkamer (4.30 x 3.22) welke oorspronkelijk bedoeld was als slaapkamer, heeft een deur naar de achterom.
Slaapkamer 2 (3.65 x 3.22) met openslaande deuren en uitzicht op de heerlijke tuin. Deze slaapkamer heeft een aansluitpunt voor een wastafel of 2e douche.
De woonkeuken, ook met openslaande deuren naar de patio, heeft een volledige glazen zijgevel van glas, waardoor je volledig in contact staat met “buiten”/ de tuin.
De luxe keuken, van 6 meter lang, is heel handig in het midden van het huis gesitueerd en is voorzien van een 6-pits kookplaat, vaatwasser op prettige hoogte, combi oven/ magnetron, Quooker en koelkast.
De gezellige woonkamer  (4.47 x 6.71) heeft eveneens openslaande deuren naar de besloten tuin en een lang horizontaal hoekraam waar de avondzon door naar binnen valt.
Vanuit de woonkamer gaat de (uit 1 boom ontworpen trap) naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Hier bevindt zich slaapkamer 3 ( 4.45 x 3.11) met een grote inbouwkast over de volledige breedte van de slaapkamer en een Frans balkon.
De badkamer die voorzien is van een inloopdouche, ligbad, 2e toilet en wastafel.
De technische ruimte heeft aansluitpunten voor de wasmachine, wasdroger, zonnegascombi installatie en ventilatie unit.
Bijzonderheden:
• Zowel levensloopbestendig als met pubers (eigen afdeling) zeer geschikt woonhuis.
• Hoog afwerkingsniveau
• Rust en privacy
• Zeer licht huis
• 18 Zonnepanelen
• Grotendeels vloerverwarming
• Eigen oprit en voortuin
• Uitstekende locatie.
• Hoge plafonds, houten deuren zonder bovenlichten.
• Eventueel mogelijkheid voor extra dakopbouw
• 2e wasmachine aansluitpunt op de begane grond

Gegevens

Woonoppervlakte : 100 m2
Perceeloppervlakte : 252 m2
Adres : Centaurstraat 11
Postcode : 9742 PM
Stad : Groningen
Prijs :  395.000k.k.
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 5373

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 2007

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers