helderinhuizen.nl
 250.000k.k.

ADRIAAN VAN OSTADESTRAAT 199 GRONINGEN

Wonen in de gezellige buurt Kostverloren met het bruisende stadscentrum op korte afstand maar ook de rust van een groen park met vijver dichtbij. Dat kan in deze gezellige benedenwoning aan de Adriaan van Ostadestraat. De woning is uitermate geschikt voor de starters op de woningmarkt dankzij de fijne woon-/eetkamer, 2 slaapkamers en rustige fijne tuin aan de achterzijde. Daar komt bij dat de ligging van de woning ideaal is, namelijk op korte afstand van het gezellige stadscentrum, diverse uitvalswegen en vrij uitzicht over het park met vijverpartij.

Adriaan van Ostade is één van de belangrijkste Nederlandse schilders uit de Gouden Eeuw. Veel ‘stadjers’ herkennen de naam vermoedelijk als straatnaam binnen de Schildersbuurt, een heerlijke woonomgeving ten westen van de binnenstad van Groningen.
De rust en het groen van deze prachtige locatie maar ook de reuring én gezelligheid van de binnenstad zijn dichtbij. Het Nooderplantsoen, diverse uitvalswegen, scholen en andere voorzieningen zijn op korte afstand én de supermarkt ligt om de hoek. De buurt kenmerkt zich als levendig waar jong en oud samen gemoedelijk leven. Wie net zo enthousiast wordt als wij over deze woning én de locatie is van harte welkom om eens te komen kijken!

Op huisnummer 199 mag Helder in Huizen een mooi en ruim beneden appartement verkopen.

Welkom en treed binnen.

De indeling van het appartement is na binnenkomst verrassend en functioneel te noemen. Als eerste een kleine slaapkamer waar de vaste kast plaats heeft gemaakt voor meer ruimte. Dan krijgen we het toilet en daarna de badkamer met douche en wastafel maar ook de witgoed opstelling. De ruimste slaapkamer ligt hier weer achter. De keuken is eenvoudig maar heeft genoeg ruimte en hier is de achterdeur. Via een halletje komen we in de achterkamer, de woonkamer met oude schouw en vaste kast. Een tussendeur geeft toegang naar de eetkamer, voorzijde van de woning met ook een vaste kast. Daarnaast is er nog een trapkast, meterkast en kast met CV. Omdat het een benedenwoning is heb je een ruime tuin aan de achterzijde. Via een afgesloten toegangspoort is de achterzijde te bereiken.

* Ideale starterswoning;
* De woning dient te worden gebruikt voor eigen bewoning of eerstegraads familielid;
* Actieve VvE;
* Gevels in 2012 na-geisoleerd;
* Ideale ligging;
* Vrij uitzicht;
* Actieve vereniging van eigenaren ( ca. €90,- per maand);
* Ruime tuin;
* Aanvaarding kan spoedig.

Gegevens

Woonoppervlakte : 76 m2
Adres : Adriaan van Ostadestraat 199 Groningen
Postcode : 9718 RW
Stad : Groningen
Prijs :  250.000k.k.
Pand Type : Appartement
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 13948

Internal Structure

Kamers : 3
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1939

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers