helderinhuizen.nl

Daarom Helder in Huizen

Hulp van een betrokken makelaar.
Neem vrijblijvend contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Daarom Helder in Huizen

Met wie kom je in contact als je de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen benadert? In je zoektocht naar of verkoop van je huis zoek je waarschijnlijk hulp van een betrokken en betrouwbare makelaar. Je wilt iemand met kennis over de huizenmarkt en deskundige ervaring in het onderhandelingsproces. Ontdek hier waarom wij van Helder in Huizen degene zijn die jij zoekt.

Jouw avontuur op de huizenmarkt

Je hebt je wensen en eisen over de woning waar je jezelf in de toekomst ziet wonen. Het minimale aantal slaapkamers, een aparte werkkamer en als het even kan een royale tuin op het zuiden. Je hebt al helemaal in je hoofd waar het huis aan moet voldoen, dus wat jou betreft kan de zoektocht in het woningaanbod starten. Wil je je huis in de verkoop zetten, ook dan heb je bepaalde ideeën over het proces. Het liefst wil je de woning zo snel mogelijk aan een geschikte kandidaat verkopen. En dat tegen een aannemelijk bod.

Wij staan je graag bij in de aankoop of verkoop van je woning. Om dat goed te doen, luisteren we naar je verhaal. We willen een compleet beeld krijgen van je situatie en van wat je voor ogen ziet. Alleen dan kunnen we een plan op maat maken waarmee we jouw positie op de huizenmarkt optimaliseren.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Hoe wij jou ondersteunen

Juist omdat het proces een grote impact op je kan hebben, hechten wij waarde aan een volledige dienstverlening waar jij profijt van hebt. In de eerste plaats bestaat onze hulp uit een hoge mate van deskundigheid en kennis. We weten alles over de laatste ontwikkelingen op de huizenmarkt en over alles dat betrekking heeft op hypothecaire voorwaarden. Onze strategische aanpak in de onderhandelingen zorgt ervoor dat je het onderste uit de kan kunt halen, zowel bij het kopen als verkopen van een woning. Wij weten wanneer de timing het meest gunstig is en over welke bedragen we met de andere partij moeten praten. Daarin speelt onze ondernemende, daadkrachtige houding een belangrijke rol.

Om ervoor te zorgen dat je het huis vindt waar je naar zoekt of dat je je woning goed verkoopt, is het belangrijk een NVM-makelaar in te schakelen die de tijd neemt je te ondersteunen. Een gevoel van vertrouwen is daarin essentieel, want je legt een belangrijk onderdeel van je leven in handen van een ander. Niet alleen vanwege de grote bedragen die gepaard gaan met het kopen of verkopen van een huis, ook omdat het wonen in een huis samengaat met emotionele herinneringen.

In ons werk als makelaar hebben we veelvuldig gezien dat het kopen of verkopen van een woning meer is dan een praktische aangelegenheid. Het achterlaten van je huidige huis en het verhuizen kan dubbele emoties oproepen. Waar je enerzijds uitkijkt naar het nieuwe avontuur, zullen herinneringen aan bijzondere gebeurtenissen een melancholische weerklank hebben. Dat is meer dan logisch en dat begrijpen we. We vinden het dan ook belangrijk om daar oog voor te hebben en jou waar mogelijk te ondersteunen.

Daarom Helder in Huizen inschakelen

Je woning verkopen of een nieuw huis aankopen is een groot avontuur. Leuk, ingewikkeld, soms stressvol en spannend, maar vooral iets wat je niet in je eentje hoeft te doen. Maak gebruik van onze vakkundige kennis en aanpak die jou helpen om het beste eruit te halen. Wil je weten waarom Helder in Huizen inderdaad de aangewezen makelaar is die jou kan helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren wat wij voor je kunnen doen.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers