helderinhuizen.nl
Selecteer een pagina

Christa

Wie ben ik

Mijn naam is Christa Borgers.  Als een vlinder fladder ik graag van de ene uitdaging naar de ander. Haal voldoening uit iets kunnen betekenen voor andere mensen.   Naast ondernemer ben ik moeder van twee jongens.

Wat doe ik  

Wat ik graag doe is “daten” ; vraag en aanbod bij elkaar brengen. Mijn opdrachtgevers zijn zowel kopers als verkopers, jong of oud, stellen of alleenstaand. Hoe diverser, hoe beter, hoe uitdagender.

Mijn visie

Ik geloof in lange termijn visie; wat je geeft krijg je ooit weer terug.

Liever een tevreden opdrachtgever die zo blij is met het werk wat ik geleverd heb dat hij het aan een ieder die het horen wil vertelt, dan dat ik hem een woning heb ingeduwd waarvan ik weet dat hij over twee jaar weer een andere wil.

 

Mijn bijdrage

Transparatie brengen in de woningmarkt is mijn missie. Bijvoorbeeld de kleine lettertjes voor mijn opdrachtgever verhelderen, waardoor het voor eens en voor altijd geen kleine lettertjes meer zijn.

Goed luisteren, beter luisteren. Mijn creativiteit inzetten om in de behoefte van mijn klant te kunnen voorzien. Zowel voor starters op de woningmarkt als gezinnen, alleenstaanden, jong en oud. De diversiteit vind ik het leukst: het geeft me veel energie.

Mijn specialisme

Het aankopen van huizen is in de loop der jaren een specialisme geworden, ook in de nieuwbouw sector.

Mijn achtergrond

Ik houd van hardlopen en wielrennen en haal mijn energie uit contacten met andere mensen. Ik word vrolijk van muziek en humor.

Credo

Niets is goed of fout; ik probeer niet te oordelen en heb een open mind
Mensen verder helpen vind ik belangrijk

Mijn zoektocht

Vrijheid. Me vrij blijven voelen

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers