helderinhuizen.nl

Over ons

Helder in Huizen helpt jou verder.
Meer over ons

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Over Helder in Huizen

Wij zijn een NVM-makelaar die het vak goed uitoefent. Alles wat je moet weten om een woning te kopen of te verkopen ligt binnen onze expertise. Jarenlange ervaring en volledige toewijding hebben ertoe geleid dat we talloze mensen aan hun droomwoning hebben geholpen. De kwaliteit die we leveren zegt veel over ons. Maar ook de creatieve geest is typerend voor hoe we ons werk uitvoeren. We zijn betrokken en nieuwsgierige pioniers die iedere ultieme uitdaging met een open blik aangaan. De huizenmarkt is wazig en veranderlijk, dus wij zijn er om jou te begeleiden in de zoektocht naar jouw woning. Wil je meer over ons weten? Wij kijken ernaar uit kennis met je te maken.

Net even anders

Schakel jij onze hulp in bij de zoektocht naar of verkoop van een woning? Leg je probleem aan ons voor en wij buigen het om naar een uitdaging. Onze handen beginnen te jeuken en het vuur in ons wordt aangewakkerd. We denken tegen de stroom in en dat werkt. Door onze scherpe intuïtie laten we zien waar onze kracht ligt en hoe we ons onderscheiden van de rest.

Met ons onderscheidend vermogen helpen we jou een weg te vinden in de huizenmarkt. Het is goed voor te stellen dat jij allerlei beren op de weg ziet die je onrustig maken. Dat is logisch. Laat ons die beren temmen, zodat jouw zoektocht naar een nieuwe woning of de verkoop van je huis een leuk avontuur wordt.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Hoe we werken

We zijn een makelaarsbureau dat gerund wordt door vrouwen. Dat zie je terug in alles. Door te luisteren en samen met jou te brainstormen, komen we tot creatieve en originele ideeën. Geïnspireerd door kunst, architectuur, geschiedenis en alles wat cultuur in zich draagt, worden wij ertoe gedreven jou volledig te ondersteunen in je zoektocht. En met een vleugje idealisme en een gezonde dosis humor eindigt het altijd in een succesverhaal.
Onze vrouwelijke inlevingsvermogen en vastberadenheid zorgen ervoor dat we niet zullen rusten voordat de missie is geslaagd. Misschien lijkt de zoektocht naar het nieuwe huis oneindig en moet je te veel compromissen sluiten. Of lukt het maar niet een gewenst bod te krijgen voor je woning. Wij geven niet op en streven te allen tijde naar het beste resultaat voor jou.

In contact komen met ons?

Wil jij een huis kopen of je huidige woning in de verkoop zetten? En ben je geïnspireerd geraakt door onze professionele aanpak en creatieve geest? Neem eens contact met ons op en ontdek of wij inderdaad de partij zijn die jou verder helpen in je zoektocht.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers