helderinhuizen.nl

Makelaardij in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

NVM makelaar Groningen

Wij zijn al twintig jaar in Groningen en omgeving werkzaam. Hierdoor kennen wij alle facetten van de straten, de wijken en de stad Groningen, Haren en omgeving. Welke wijken zijn het meest kindvriendelijk? Wil je vlakbij een winkelcentrum wonen of misschien dichtbij het station? Of zoek je de rust in een dorp dat je niet of nog niet goed kent? Vraag het ons! Wij zijn jouw makelaar in Groningen.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

NVM Makelaardij Groningen? Helder in Huizen.

In Groningen vind je NVM makelaar Helder in Huizen, een no-nonsense makelaarskantoor. Wij zijn anders dan de gewone makelaar; wij bieden geen standaard pakketten aan, maar stemmen alles af op jouw behoeften. Iedereen heeft andere wensen en daar proberen wij op in te spelen met een op maat gemaakte strategie. Door middel van goede communicatie en persoonlijke aandacht voor onze klanten zorgen wij voor de hoogst haalbare resultaten. Wij hebben al 20 jaar ervaring in de makelaardij en hopen jouw steun en toeverlaat te zijn in een van de belangrijkste beslissingen in het leven. Neem gerust eens contact op met Helder in Huizen, makelaardij in Groningen. Onze makelaars bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

makelaar groningen

“Wij zijn anders dan de gewone makelaar; wij bieden geen standaard pakketten aan, maar stemmen alles af op jouw behoeften.” – Helder in Huizen

Aankoopmakelaar

Schakel je ons in om jou te begeleiden bij de aankoop van een huis, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

  • • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Groningen. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Voor een uurtarief van €125,00 (ex BTW) ontvang je van ons de beste tips en adviezen over het aankopen van jouw droomhuis.

Verkoopmakelaar

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je jouw huidige woning verkopen? Vaak gaat dit gepaard met heel veel geregel en soms is het een emotionele aangelegenheid waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan NVM makelaar in Groningen, Helder in Huizen, jou van dienst zijn.

Duizenden euro’s besparen

Groningen is een van de leukste steden en de jongste stad van Nederland. Deze stad heeft een compact, gezellig stadscentrum met een knusse en relaxte sfeer. Anders dan de andere grote steden is het iets minder gehaast met bijna een soort dorpsgevoel. Ben je ook onder de indruk van Groningen en wil je hier een woning kopen? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk een perfect resultaat.

Maar ook als je wil verkopen, kan NVM makelaar Helder in Huizen uit Groningen jou daarbij helpen. Onze jonge organisatie beschikt over de benodigde expertise die bij de huizenmarkt komt kijken. Jaar in jaar uit kopen, verkopen en taxeren wij huizen. We hebben dan ook enorm veel ervaring met verschillende soorten woningen, verkopers en kopers. Kennis die wij graag voor jou inzetten. Kennis waarmee wij voor jou duizenden euro’s kunnen besparen.

“Drie pittige meiden die geen box kennen waar we uit denken. Die grenzeloos opereren en keihard onderhandelen als dat moet.” – Klant over Helder in Huizen

Kantoor Helder in Huizen

Contact met makelaar Groningen

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 050 – 7200 088 of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij doen net even een stapje extra en helpen jou dan ook graag in het aan- of verkopen van jouw woning.

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers