helderinhuizen.nl

NVM makelaar in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

NVM makelaar Groningen

Op zoek naar een huis in Groningen en omstreken? Of klaar om jouw huis in de verkoop te zetten? Als je het aankoop- of verkoopproces zoveel mogelijk op jouw manier en onder jouw voorwaarden wilt laten verlopen, dan zijn wij de NVM makelaar in Groningen die je daarbij kan helpen. Directe communicatie, vrouwelijk inlevingsvermogen en met alle kennis over de huizenmarkt in stad en provincie. We werken niet op basis van standaardpakketten, maar we stemmen alles af op jouw wensen. Ontdek hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Jouw wensen voorop

Met jarenlange ervaring als NVM makelaar streven we voortdurend naar het hoogst haalbare voor onze klanten. We weten hoe de huizenmarkt zich in Groningen ontwikkelt en zijn die steeds een stap voor. Daardoor hebben we de ruimte en mogelijkheden om jou optimaal te ondersteunen bij het kopen van een woning in Groningen. En wil je je huis in de verkoop zetten, dan helpen wij je van begin tot eind in het proces.

De kracht van onze aanpak is dat we ons als makelaar in Groningen richten op jou als klant en ons 100% inzetten om aan jouw wensen en behoeften te beantwoorden. Daar nemen we de tijd voor, omdat we er grote waarde aan hechten dat jij het huis van je dromen vindt of dat jouw huis goed terechtkomt. Dat kan alleen door het vrouwelijk inlevingsvermogen dat in ons schuilt en door onze directe communicatie die de sleutel zijn tot een succesvolle aan- of verkoop.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Het huis en de plek van je dromen

Zie jij jezelf al dichtbij het centrum van de stad wonen? Een mooi herenhuis aan de grachten, een sfeervolle schipperswoning in het Noorderplantsoen of een prachtig appartement in de Rivierenbuurt. Of zoek je een statige boerderij in een van de omliggende dorpen waar je omgeven wordt door rust en natuur? Terwijl jij je op basis van je woonwensen oriënteert op het huidige woningaanbod, gebruiken wij als NVM makelaar in Groningen onze kennis om het juiste huis op de juiste plek voor je te vinden.

We kennen iedere wijk en straat in stad en omgeving. Daardoor kunnen we je precies vertellen wat je van het huis én van de omgeving kan verwachten. Ook als je je woning wilt verkopen in Groningen, zorgen wij ervoor dat je het hele proces zorgeloos en met het gewenste resultaat doorloopt. We weten hoe de huizenmarkt in Groningen is, dus wij zorgen ervoor dat we in jouw belang het onderste uit de kan halen. Zo weet je zeker dat je huis aan een geschikte partij wordt verkocht en dat jij er alle voordeel uit haalt.

Helder in Huizen, dé NVM makelaar in Groningen

Stap jij het koop- of verkooptraject in? Neem ons als NVM makelaar in Groningen mee in je avontuur, zodat jij straks jouw droomwoning mag betrekken of je huidige huis in goede handen achterlaat. Ben jij klaar voor deze grote stap? Neem dan contact met ons op. Voor vrijblijvend advies over het proces of om direct een afspraak te maken, wij staan voor je klaar.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers