helderinhuizen.nl

Diensten

Ontdek wat Helder in Huizen voor jou kan betekenen

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Diensten van makelaar Helder in Huizen

Makelaar Helder in Huizen is een complete NVM makelaar met haar werkgebied in de regio Groningen en de regio Amersfoort. Je kunt ons inschakelen als aankoop- en verkoopmakelaar. In de regio Groningen, maar ook als makelaar in Amersfoort. Daarnaast helpen wij je ook graag bij andere makelaarsdiensten, zoals het taxeren van een huis. Ontdek onderstaand wat we allemaal voor jou kunnen betekenen.

Onze diensten

aankoopmakelaar groningen

Aankoopmakelaar

Wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Groningen en omgeving. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Bekijk hiervoor de mogelijkheden.

verkoopmakelaar groningen

Verkoopmakelaar

Wij staan jou graag bij als verkoopmakelaar in Groningen en omgeving. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier.

huis taxeren groningen

Huis taxeren

Huis laten taxeren Groningen en omgeving? Technische kennis, ervaring in de markt en een nauwgezette beoordeling ter plekke vormen onze basis voor het taxeren van een huis.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Onze uitgelichte woningen

MAURITSDWARSSTRAAT 5 GRONINGEN

 269.000k.k. Mauritsdwarsstraat 5 Groningen Welkom bij dit prachtig Schippershuis in het hart van Groningen! Deze charmante woning in de…
2
1
450 m2

KRANEWEG 81A GRONINGEN

 469.000k.k. Kraneweg 81a Groningen LICHTE, STIJLVOLLE, TWEE-LAAGSE BOVENWONING IN SCHILDERSWIJK, CENTRAAL GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN MET KAMER-EN-SUITE PLUS SERRE EN…
4
1

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers