helderinhuizen.nl

Appartement kopen in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Bekijk het woningaanbod

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aangekochte woningen

Appartement kopen Groningen

Ben jij op zoek naar een appartement in Groningen, maar lukt het je maar niet om grip te krijgen op de huizenmarkt. In je hoofd heb je uitgedacht waar het appartement aan moet voldoen, maar hoe je de volgende stap moet zetten en of je de juiste afwegingen maakt, dat is een tweede. Schakel de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen in die klaarstaan om jou te helpen een appartement te kopen in Groningen.

Jouw zoektocht naar een appartement

Wat zie je voor je als je op zoek bent naar een appartement? Kom je als starter op de woningmarkt en gaat dit appartement jouw eerste eigen huis worden? Of wil je na jaren in een huis met meerdere verdiepingen naar een gelijkvloerse woning? Breng je woonwensen bij ons in kaart, zodat wij kunnen kijken naar jouw ideale appartement dat in de stad of nabije omgeving te koop staat.

Als ervaren NVM-makelaar hebben we precies in zicht hoe de huizenmarkt eruitziet en wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van huizenprijzen en biedingen. We weten hoe we jouw woonwensen kunnen realiseren. Dat betekent niet dat we meteen op het eerste appartement bieden. We zijn scherp in onze zoektocht naar een appartement dat aan alles voldoet en willen je ervoor behoeden dat je niet een te hoog bod uitbrengt. We zetten alles op alles om het appartement te kopen in Groningen waar jij je op lange termijn echt thuis voelt.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Wat wij voor jou kunnen betekenen

De zoektocht naar een appartement houdt meer in dan het bezichtigen van woningen en bepalen waar je een bod op wilt uitbrengen. Je zult weten dat een appartement kopen in Groningen gepaard gaat met papierwerk, wettelijke regelingen en hypothecaire voorwaarden. Stap je als starter in de Groningse woningmarkt, dan is het goed voor te stellen dat je overweldigd wordt door alles wat erbij komt kijken.

Maak je niet druk over alle zaken waar je weinig tot geen weet van hebt. Met onze expertise beginnen we samen met jou de zoektocht die je brengt bij jouw droomappartement. Richt jij je op jouw wensen voor het appartement, dan doen wij de rest.

Appartement kopen in Groningen met Helder in Huizen

Wil jij een appartement kopen in Groningen en heb je in kaart waar de woning aan moet voldoen? Begin je zoektocht bij Helder in Huizen. Onze vrouwelijke makelaars hebben de ervaring die nodig is om het woonaanbod volledig uit te kammen en het appartement te vinden dat jouw nieuwe thuis wordt.

Ben je klaar voor het nieuwe avontuur? Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden of om een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit samen de woningmarkt af te gaan en je te helpen bij het kopen van het perfecte appartement in Groningen.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte appartementen in Groningen e.o.

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2

Coehoornsingel 115

 790.000 Coehoornsingel 115 Groningen Welkom bij dit prachtige herenhuis uit 1893 in het hart van de binnenstad van Groningen.…
3
1
72 m2

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers