helderinhuizen.nl

Aankoopmakelaar in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aangekochte woningen

Aankoopmakelaar Helder in Huizen

De zoektocht naar een nieuwe woning is leuk en spannend. Je hebt al helemaal voor ogen wat je graag in je volgende huis wilt. Misschien ben je snel tevreden, zolang het maar een vooruitgang is op je huidige woning. Of je hebt hele specifieke wensen die je eigenlijk echt niet los wilt laten. Bij Helder in Huizen zijn wij er van overtuigd dat er voor iedereen een huis op de markt is. Daarom staan we jou graag bij in de zoektocht die je afsluit met de aankoop van je nieuwe huis.

Jouw wensen in kaart

Heb je al helemaal uitgedacht hoe je huis eruit moet komen te zien? Denk aan het aantal slaapkamers, het minimale woonoppervlak en de ligging in stad of provincie. En wil je wonen in een strak en modern nieuwbouwproject dat van alle (duurzame) gemakken is voorzien? Of gaat je hart sneller kloppen van een oud en karakteristiek huis met een doorleefde uitstraling?

We kunnen ons goed voorstellen dat je het huidig woningaanbod in Groningen al meerdere keren hebt doorgespit en je favorieten hebt geselecteerd. Voel je de kriebels al in je opkomen als je eraan denkt een open dag te bezoeken of een bezichtiging te doen?

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Onze hulp in je zoektocht

Schakel ons in als je aankoopmakelaar, zodat we je gericht kunnen begeleiden in de zoektocht en mogelijke aankoop van een woning. Dat kunnen we op twee manieren doen:

1 – Je kunt ons betrekken bij het hele proces. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de aankoop van een woning gaan we je dan begeleiden en ondersteunen.
2 – De andere optie is om ons in te schakelen op het moment dat je een huis hebt gevonden. Wij zijn er dan om de onderhandelingen te doen en de aankoop gunstig voor je af te handelen.

Om je optimaal door het proces van de aankoop te helpen, zetten wij onze jarenlange ervaring en deskundigheid goed in. We weten precies wat er op de huizenmarkt speelt. Door doortastend en scherp te communiceren en ons op de missie te concentreren, halen we het beste uit jouw zoektocht. Met als resultaat een prachtige woning op een plek waar jij je helemaal thuis voelt.

We hebben de expertise om als aankoopmakelaar op te treden. Ook als verkoopmakelaar hebben we zichtbaar succes op de woningmarkt. Wil je jouw woning in Groningen verkopen, dan weten wij hoe we daar voor jou de beste voorwaarden uit kunnen halen.

De aankoop van je huis overlaten aan Helder in Huizen

Gaat je zoektocht naar een nieuwe woning nu beginnen of heb je je droomhuis al gevonden? Schakel onze vrouwelijke makelaars in, zodat zij de aankoop succesvol kunnen afhandelen. Als je wilt weten hoe we dat voor jou kunnen doen of je wilt graag een afspraak met ons maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leren je graag kennen en liever nog, we helpen je heel graag in het aankoopproces.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers