helderinhuizen.nl

Aankoopmakelaar in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Aankoopmakelaar Groningen en omgeving

Jouw aankoopmakelaar in Groningen, dat is Helder in Huizen. Wij werken anders dan onze collega’s, maar gaan tot het uiterste om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop van jouw droomhuis. Heldere taal, no-nonsense en beloftes nakomen vormen ons uitgangspunt. Mogen we jou ook van dienst zijn?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Helder in Huizen als aankoopmakelaar

Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

  • • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

 

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Groningen. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Voor een uurtarief van €125,00 (ex BTW) ontvang je van ons de beste tips en adviezen over het aankopen van jouw droomhuis.

NVM logo

‘Wij graven – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven.’ – Helder in Huizen

Voordelen NVM makelaar Vathorst

“Fijne, betrokken makelaar die weet waar ze het over heeft. Goed telefonisch bereikbaar en komt haar afspraken na. Fijn om mee samen te werken.” – Klant over Helder in Huizen

Duizenden euro’s besparen

Groningen is een van de leukste steden en de jongste stad van Nederland. Deze stad heeft een compact, gezellig stadscentrum met een knusse en relaxte sfeer. Anders dan de andere grote steden is het iets minder gehaast met bijna een soort dorpsgevoel. Ben je ook onder de indruk van Groningen en wil je hier een woning kopen? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk een perfect resultaat.

Onze jonge organisatie beschikt over de benodigde expertise die bij de huizenmarkt komt kijken. Jaar in jaar uit kopen, verkopen en taxeren wij huizen. We hebben dan ook enorm veel ervaring met verschillende soorten woningen, verkopers en kopers. Kennis die wij graag voor jou inzetten. Kennis waarmee wij voor jou duizenden euro’s kunnen besparen.

Contact

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 050 – 7200 088 of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij doen net even een stapje extra en helpen jou dan ook graag in het aanrkopen van jouw woning.

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers