helderinhuizen.nl
 430.000

PARELDUIKER 18 WILDERVANK

In de PRACHTIGE en WATERRIJKE woonwijk ‘LANGBOSCH’ vindt u deze ruime en goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN kapwoning met aangebouwde stenen GARAGE en SERRE.

De woning is voorzien van 13 ZONNEPANELEN, energielabel B en een DIEPE achtertuin welke aan VAARWATER grenst. U kunt hier zomers optimaal genieten van het lekkere weer en de boten die voorbijvaren en misschien in de winter lekker schaatsen. Daarnaast zijn alle nodige voorzieningen in de nabije omgeving te vinden. o.a. 2 basisscholen, heerlijk wandelen in de natuur, voetbalvelden en en supermarkt.

Ziet u zichzelf hier al wonen?

BEGANE GROND
Wanneer u de auto parkeert op uw eigen oprit, met ruimte voor twee auto’s, betreedt u de woning via de zijkant van het huis. U komt hier terecht in de hal met toegang tot het toilet, trapopgang naar boven en de L-vormige woonkamer met een mooie gashaard. De open keuken is centraal gelegen in het huis, de eetkamer is in de serre gesitueerd. Aangrenzend is de ruime bijkeuken en toegang naar de garage.

De voorzijde van de woonkamer biedt ruimte voor een gezellige zithoek met gashaard (Bellfire 2005). Aan de achterzijde bevindt zich de open keuken met ruime eethoek in de uitgebouwde serre (2001). De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Onder andere kookplaat, oven en vaatwasser.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en de royale badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een dubbele wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping waar nog een overloop en ruime vierde slaapkamer te vinden is (mogelijkheid tot het realiseren van 2 slaapkamers)

TUIN EN OMGEVING
De woning heeft een achtertuin welke grenst aan vaarwater. Bent u in het bezit van een eigen boot? Dan zal die hier zeker niet misstaan! U kunt heerlijk rondvaren in het water van Langebosch, er is zelfs een open vaarverbinding naar het Zuidlaardermeer.
De ligging van deze woning is ideaal. Voorzieningen zijn in de directe nabijheid te vinden. Binnen elke fietsminuten bereikt u een supermarkt en op loopafstand bevindt zich een (basis-)school. Het centrum van Veendam is binnen enkele autominuten te bereiken. Hier vindt u een breed scala aan winkels en horecagelegenheden. Via een uitstekende ontsluiting (N33) is binnen 30 autominuten Veendam en Assen bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
Serre, oprit, vier slaapkamers, energielabel B, kindvriendelijke woonwijk, aan vaarwater gelegen, 13 zonnepanelen

Gegevens

Prijssoort : kk
Woonoppervlakte : 167 m2
Perceeloppervlakte : 348 m2
Adres : Parelduiker 18 Wildervank
Postcode : 9648 DE
Stad : Wildervank
Prijs :  430.000
Pand Type : 2 onder 1 kap
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 16879

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 1997

Voorzieningen

Tuin
Garage

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers