helderinhuizen.nl

Wij verkopen ook huizen in regio Amersfoort

Ga naar woningaanbod Amersfoort

Onze uitgelichte woningen

OOSTERWEG 105A HAREN

 795.000k.k. Oosterweg 105 a Haren Op een fantastische locatie nabij het centrum van Haren gelegen aan de Oosterweg 105a, ruim…
6
2
542 m2

RANONKELSTRAAT 15 GRONINGEN

 325.000k.k. Ranonkelstraat 15 Groningen GOED ONDERHOUDEN EN GEMODERNISEERD | RUIME HOEKWONING | ACHTEROM EN DIEPE TUIN | VOORZIJDE SPEELTUIN…
4
1
178 m2

SPIREALAAN 96 GRONINGEN

 270.000k.k. Spirealaan 96 Groningen Een vrij uitzicht over Park Selwerd? wonen met een groen uitzicht? Dat kan in dit…
2
1

STADHOUDERSLAAN 49/ 49a GRONINGEN

 445.000k.k. Stadhouderslaan 49 Groningen Sfeervolle woning gelegen op een toplocatie in de Oranjewijk vlakbij het Noorderplantsoen! Met het Noorderplantsoen…
3
1

KRANEWEG 81A GRONINGEN

 520.000k.k. Kraneweg 81a Groningen LICHTE, STIJLVOLLE, TWEE-LAAGSE BOVENWONING IN SCHILDERSWIJK, CENTRAAL GELEGEN, GOED ONDERHOUDEN MET KAMER-EN-SUITE PLUS SERRE EN…
4
1

KRANEWEG 111, 9718 JN GRONINGEN

 825.000k.k. Kraneweg 111 Groningeen Kraneweg 111 te Groningen, een karakteristieke en ruime woning met authentieke elementen die bewaard zijn…
6
2
204 m2

Jouw makelaardij in Groningen

Wij zijn niet alleen een makelaardij die hun vak goed uitoefent. De oorspronkelijkheid van onze geest maakt dat we ook creatieve ondernemers zijn, met gevoel voor originaliteit. Betrokken, nieuwsgierige ondernemers met een open blik, altijd op zoek naar de ultieme uitdaging. Nieuwe mogelijkheden opsporen, met antennes voor kansen. Pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn alles behalve volgers.

Vanuit de klant gezien zijn er vaak beren op de weg; logisch. Onze specialiteit is deze beren zo te temmen dat het knuffelberen worden. Ziet de klant door de bomen het bos niet meer? Wij knippen, kappen en maaien net zo lang tot er een lief sprookjesbos overblijft waar je voor altijd wilt blijven.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

makelaardij groningen nvm makelaar

‘We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe’ – Helder in Huizen

Knuffelberen & Sprookjesbossen

Knuffelberen en sprookjesbossen zijn onze passie. Onze specialiteit. Want dit is ons dagelijks werk en hier zijn wij voor opgeleid. Ons vuur wakkert aan als wij jouw probleem aanhoren. Wij verheugen ons er op om dit probleem om te buigen naar een uitdaging. Of beter gezegd: een puntje van zorg.

Wat wij voor jou doen is:

  • • Bewaken
  • • Behoeden
  • • Beschermen

 

Onze handen beginnen te jeuken, het brein draait op volle toeren. De intuïtie staat op scherp. Waar de kudde naar rechts gaat, beginnen wij met links want daar valt wat te winnen. Tegen de stroom in denken bevalt ons goed en heeft de afgelopen jaren geresulteerd in steeds meer onderscheidend vermogen. Wat voor anderen chaos is, daar zien wij een patroon. We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe.

makelaardij groningen nvm makelaar

‘We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe’ – Helder in Huizen

vrouwelijke makelaar groningen

‘Wij streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.’ – Helder in Huizen

Het mooiste, het uiterste, het beste

Samen hebben wij een groot vat aan interesses waar wij onuitputtelijk ideeën en ingevingen uit vangen. Kunst, literatuur, netwerken, talen, beelden, schrijven, marketing, mensen, cultuur, huizen, tekst, bouwkunst, architectuur, geschiedenis, reizen, muziek. Met een vleug idealisme. En humor. Al deze bronnen kunnen wij aanspreken om origineel uit te pakken. Wij zullen niet eerder rusten. Dat zit eenmaal in ons bloed. Wij stappen voor jou uit het geconditioneerde en verwachte patroon. Niets is gek, hoogstens verwarrend. De vorm komt met bloed, zweet en tranen, of zomaar vanzelf. Soms iets er tussenin, maar altijd met volle overgave. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste. Wil je dat wij ons geheim onthullen? Jij weet ons dan vast te vinden…

Vrouwelijke makelaar Christa

Waarom de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen?

Wij luisteren, vragen en schrijven. Op een blanco vel papier. Om een beeld te kunnen vormen. Dit beeld wordt de bron van ons gezamenlijke plan. Door ons op maat gemaakt. Hier en daar wat schaven en schrappen, maar volledig gericht op jouw doel. Een plan waarmee we een begin maken met de verkoop van jouw huis. Of van het huis dat je wil kopen.

De finishing touch van de vrouwelijke makelaar

‘Hoe kan het dat de meeste huizen bij jullie zo snel verkocht zijn?’ Een veelgestelde vraag. Aandacht, zorgvuldigheid, en liefde voor huizen zijn de grootste ingrediënten. En de finishing touch van een vrouwelijke makelaar natuurlijk. Misschien wel het belangrijkste detail.

Er zijn verschillende manieren om een huis in de verkoop te zetten. Onze focus ligt vooral op de eerste indruk. De presentatie moet niet goed zijn, nee, deze moet uitstekend zijn. De allereerste indruk begint nog bij Funda: daar kijkt bijna 90 % van de zoekers het eerst. Daar gaat heel wat werk aan vooraf. De perfecte allereerste indruk kan je maar 1 x geven. Na vele jaren weten wij wat kijkers –dus potentiële kopers- belangrijk vinden, waar ze niet doorheen kunnen kijken en welke mogelijkheden we kunnen tonen. Natuurlijk moeten de foto’s, de video’s en filmpjes perfect zijn. Hiervoor hebben we dan ook vakfotografen.

Wij zijn een makelaardij in Groningen, Amersfoort, Vathorst en Soest. Onze vestigingen vind je in Groningen (regio Noord-Nederland) en Amersfoort (regio Midden-Nederland). Of je nu een huis wilt kopen of verkopen, bij ons ben je aan het juiste adres. Als aankoop- en verkoopmakelaar helpen wij je zowel bij het kopen van jouw droomhuis als het verkopen van je huidige woning.

 

 

Het perfectionisme van de vrouwelijke makelaar

De teksten bij onze huizen zijn anders dan de onpersoonlijke zakelijke opsommingen van de kenmerken van een te koop stand huis op Funda. We leven ons in in het huis en vertalen dit naar emotie. Naar gevoel. Verder laten we de huizen in meten volgens de NEN2580 norm en naar aanleiding hiervan word teen 2D en 3D plattegrond gemaakt. Soms worden en 360 graden foto’s gemaakt en soms een hoogte foto of een matterport film. Ook besteden we veel aandacht aan een eigenwijze op maat gemaakt en special gedrukte glossy brochure van elke woning. Elke kijker krijgt zo’n brochure mee, zodat deze nog even kan nagenieten en direct meer informatie tot zich neemt. Perfectionistisch? Klopt. Zit trouwens bij de courtage in.

Ook in deze huidige snelle verkopersmarkt zijn wij nog steeds van mening dat de eerste indruk en al deze perfectie onmetelijk belangrijk is. Dat is onze waardering richting zowel jou als onze opdrachtgever, als richting de potentiële kijker. Bij ons staat kwaliteit bovenaan.

Wil je graag een woning kopen in Vathorst, Soest, Amersfoort of wellicht in Groningen? Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte woning.

 

 

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers