helderinhuizen.nl

Makelaar werkzaam in Groningen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Bekijk onze diensten

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Onze uitgelichte woningen in Groningen

CROCUSSTRAAT 4 GRONINGEN

 399.000 Crocusstraat 4 Groningen Moderne en lichte helft van een dubbel woonhuis gelegen nabij het UMCG en het centrum…
3
2
118 m2

Florakade 334 Groningen

 249.000 Florakade 334 Groningen Wat een prachtig uitzicht, vanuit dit lichte 3-kamer appartement, op de sluizen, het groen en…
2
1
0 m2

Helper Molenstraat 14 Groningen

 268.000 Helper Molenstraat 14 Groningen In geliefde wijk HELPMAN gelegen jaren 30 BENEDENWONING met zonnige tuin en houten berging. Op…
2
1

Eemswaard 5 Groningen

 399.000 Eemswaard 5 Groningen In de woonwijk Ruischerwaard, net achter de dijk, ligt deze goed onderhouden PATIOWONING. Deze patiowoningen…
2
1
152 m2
Berlageweg 97 Groningen

BERLAGEWEG 97 GRONINGEN

 299.000k.k. Berlageweg 97 Groningen Succesvol aangekocht voor opdrachtgeefster.   Voel je thuis! Kom naar HelderinHuizen
166 m2
Beethovenlaan 24 Groningen

BEETHOVENLAAN 24 GRONINGEN

 235.000k.k. Beethovenlaan 24 Groningen SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR ONZE KLANTEN

Wij verkopen ook huizen in regio Amersfoort.

Makelaar Groningen

Helder in Huizen

Ben je er klaar voor de zoektocht naar een nieuwe woning in Groningen te beginnen? Of is de tijd aangebroken dat je je eigen woning in de verkoop zet? Om de zoektocht of verkoop goed te laten verlopen, is het belangrijk een vakkundige makelaar werkzaam in Groningen in te schakelen. Bij Helder in Huizen vind je de vakkundige expertise waarmee onze NVM-makelaar hun werk doen. Geïnspireerd door je woonwensen en met kennis van de laatste ontwikkelingen helpen wij je graag verder.

Thuis in Groningen

Is Groningen de plek die jouw thuisbasis gaat worden? Of je nu opgegroeid bent in de stad en omgeving of dat je van buitenaf je intrek doet, in een mum van tijd zal je helemaal op je plek zijn. De warmte van de stad in combinatie met de geweldige natuur in de provincie zorgt ervoor dat je je goed kunt settelen.

De veelzijdigheid van het Groningse landschap zie je ook terug in het woningaanbod. Door de diversiteit aan huizen – denk aan grachtenpanden, schipperswoningen, nieuwbouwprojecten, eengezinswoningen of vrijstaande woonboerderijen – is voor iedere zoeker een koopwoning te vinden. De moeilijkheidsgraad van de zoektocht is vooral afhankelijk van je positie in de woningmarkt en van de hypothecaire voorwaarden. Ben je bang dat de kansen voor jou te klein zijn? Geen nood. Als makelaar werkzaam in Groningen zetten wij alles op alles om jouw zoektocht tot een succes te maken. Eveneens de verkoop van je woning ronden we niet af zonder de beste regelingen te treffen die in jouw voordeel vallen.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Zoektocht met een missie

Op basis van je woonwensen of de minimale voorwaarden die je stelt aan de verkoop van je huis, gaan wij als deskundige makelaar werkzaam in Groningen aan de slag. We hebben een heldere missie voor ogen die gericht is op het behalen van de beste kansen voor jou. Doordat we precies weten wat er in de huizenmarkt speelt, kunnen we snel en doortastend handelen.

De zoektocht naar een nieuwe woning verloopt soms anders dan je zelf voor ogen had. We weten hoe je tijdens het avontuur stiekem al inbeeldt hoe je straks in dat ene prachtige huis kunt wonen. In je hoofd is de inrichting al gedaan. Gaat het huis aan je neus voorbij, dan levert dat begrijpelijk teleurstellingen op. Ook dan zijn wij er om je te helpen je op de missie te concentreren. Want dat huis van je dromen komt echt op je pad.

Hetzelfde geldt voor de verkoop van je huis in Groningen. Ook daarin kunnen we voorstellen dat het je wat spanning oplevert. Dat is niet meer dan normaal. Vertrouw het proces toe aan onze vrouwelijke makelaars die niet zomaar akkoord gaan met het eerste het beste bod. We zorgen voor de meest gunstige voorwaarden waar jij als verkopend partij profijt van hebt.

Makelaar werkzaam in Groningen inschakelen? Bel Helder in Huizen

Voor een vakkundige makelaar werkzaam in Groningen ben je bij Helder in Huizen aan het juiste adres. Met inzicht in de huizenmarkt en jarenlange ervaring in het proces zorgen onze makelaars voor een succesvolle aan- of verkoop. En omdat we werken met vrouwelijke makelaars is een stuk inlevingsvermogen, begrip en persoonlijke communicatie standaard onderdeel van ons werk. Ben jij benieuwd hoe we werken en wat we wellicht voor jou kunnen betekenen? We kijken uit naar je telefoontje om van daaruit verder kennis te maken. Ook voor vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.
Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Wat vinden mensen van ons als makelaar?

Facebook Berichten

1 week ago

HelderinHuizen
Als je dan een succesvolle aankoop hebt mogen begeleiden en dan deze review ontvangt is dat een wel een dankbaar moment! Wij zijn blij voor onze klant en delen graag deze prachtige beoordeling!Ben jij van plan om ook je koffers te pakken en te gaan verhuizen, maar je hebt nog geen idee waarheen? Wij helpen je graag in de zoektocht naar jouw droomhuis, wil je weten hoe? Stuur dan vrijblijvend jouw woonwensen-lijst naar info@helderinhuizen.nl en wij nemen contact met je op.#aankoop #beoordeling #klantenreview #gelukt #woongeluk #review #makelaar #groningen #aankoopmakelaar #aankoopbegeleiding #Verkopen #verkoopmakelaar #verkoopbegeleiding #helder #helderinhuizenmakelaar ... See MoreSee Less
View on Facebook

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers