helderinhuizen.nl

Woning verkopen in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Woning verkopen Amersfoort

De beslissing is gemaakt; je wilt je huis in Amersfoort verkopen. Hoe nu verder? Het verkopen van een woning gaat vaak gepaard met heel veel geregel en is sommige gevallen ook een emotionele aangelegenheid. Wij begrijpen dan ook goed als je dit verkoopproces het liefst aan een vertrouwenspersoon overlaat. Een vertrouwenspersoon die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat bij een verkoop komt kijken. Daar helpen wij je graag bij.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Woning in Amersfoort verkopen

Waarom HelderinHuizen.nl de aangewezen makelaar is om je woning te verkopen? Als NVM makelaar zijn we dagelijks bezig met het verkopen van woningen. Wij beginnen met te luisteren naar jouw verhaal. Een woning verkopen in Amersfoort is namelijk voor iedereen anders.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis, stellen we een stappenplan op. Aan de hand van een aantal door ons gestelde specifieke vragen bepalen we samen met jou de strategie om jouw woning zo succesvol mogelijk te kunnen verkopen. Voor iedere woning is er een andere formule en deze bepaalt het uiteindelijke verkoopresultaat.

woning verkopen amersfoort

Onze deskundigheid

Wij zijn vrouwelijke makelaars en kennen de markt in Amersfoort op ons duimpje. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij zetten daarbij onze jarenlange deskundigheid, werkervaring en juridische kennis in. Wij benaderen de verkoop vanuit een female touch en een kritische frisse blik. Maximale inzet, empathie, heldere taal en onze beloftes nakomen staan bij ons hoog in het vaandel.

Alles op een rijtje

  • We zijn experts in de lokale markt in Amersfoort en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen.
  • Wij geven je ondersteuning in uw mededelingsplicht als verkoper richting de koper.
  • Jouw woning wordt door onze stylingsadviezen optimaal gepresenteerd.
  • Wij weten de juiste snaar te raken bij de kopers tijdens de bezichtigingen.
  • Als het nodig is voeren wij keihard de onderhandelingen voor jou, met altijd gevoel voor empathie, eerlijkheid en integriteit. Tijdens dit gehele proces behartigen wij namelijk uitsluitend jouw belangen.
  • Na overeenstemming stellen wij een perfect sluitende koopakte op met daarin alle afspraken.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is een andere dan de “reguliere” makelaar. Volgens onze tevreden klanten maken wij het verschil. Door wie we zijn en anders te denken, doen en handelen. Wij bewandelen naast hoofdpaden ook zijpaden en staan bekend om het bedenken van creatieve oplossingen. Niet voor niets worden we “the new sheriff in town” genoemd. Helder in Huizen.nl, een vrouwelijk NVM kantoor met meer dan 20 jaar ervaring. Wil je meer weten? Dan komen we graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers