helderinhuizen.nl

Wonen in Amersfoort

U zoekt een thuis in Midden Nederland? Wij helpen u zoeken!

Weet u bijvoorbeeld dat de nieuwe wijk Vathorst – op tien minuten van de binnenstad van Amersfoort- bekend staat als zeer kinderrijk? En dat deze wijk fantastische ontsluitingsmogelijkheden biedt richting alle kanten van Nederland? Saai? Integendeel. De huizen zijn allemaal speels in verschillende kleuren en stijlen gebouwd. U waant zich in een enorm grachtenpand, of liever een hofje waar de kinderen beschut kunnen spelen? Alles kan hier. Om de haverklap zijn hier leuke speeltuintjes te vinden en de eerste school die de onderwijsmethode van Stephen Covey gebruikt, staat gewoon in deze wijk. Evenals een eigen winkelcentrum, theater, sportvelden en zelfs een treinstation. En last but not least: de Ikea, Prenatal en Loods 5 liggen in de buurt.

We hebben er nu één uitgediept, maar zo zijn er rondom Amersfoort allerlei verschillende wijken met elk hun eigen kenmerken. Wij kennen deze wijken op ons duimpje en kunnen u daarbij dus volledig van dienst zijn.

Centrale ligging

Amersfoort zelf is natuurlijk een bruisend middelpunt van Nederland. Hoe centraal wil je het hebben? Deze historische vestingstad heeft de kneuterigheid nog in zich. De ‘Lange Jan’ als symbool voor de gezellige stad en vertrouwd centraal middelpunt. Amersfoort is omringd door prachtige parken en natuurgebieden en toch bent u binnen mum van tijd in Amsterdam of Utrecht.

Amersfoort heeft een gezellig en historische binnenstad, ca. 630 monumenten en  een gracht rondom de kern. De bruisende binnenstad heeft verschillende pleintjes met cafés en vele restaurants. Even naar de film of op donderdagavond winkelen waarna je gezellig neerploft op een terras.

Niet voor niets is Amersfoort door Elsevier uitgeroepen tot ‘Beste Gemeente om in te wonen’.

Omgeving

Zoekt u liever iets in een dorp? Soest en Baarn zijn de vriendelijke dorpen die de perfecte combinatie zijn van de geneugten van een dorp én alle voorzieningen die een nabije stad biedt. Zij hebben maar liefst vier stations, u bent zo in de duinen met het stuifzandgebied, of de molen in Soest. Koninklijk reist u zo naar het Kasteel Groeneveld in Baarn of het Paleis Soestdijk. Er zijn basis- en middelbare scholen op fietsafstand.

Wij zijn ook bekend in Hoevelaken en Leusden.

Onze expertise qua aan- en verkoop ligt echter in Amersfoort – Vathorst- Hooglanderveen – Hoevelaken en Leusden
Hier zijn we zeer bekend en kennen we dé plekken om heerlijk en fijn te wonen.
Hoe zou jij willen wonen?

Zoals u hierboven leest kunnen wij u zeer van dienst zijn bij de keuzes die voor u liggen. Niet alleen de plek is belangrijk, of het huis. Ze moeten samen de ideale combinatie vormen voor uw thuis. En die zorg, laat dat maar aan ons over.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers