helderinhuizen.nl

Verkoopmakelaar in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Verkoopmakelaar Amersfoort en omgeving

Verkoopmakelaar in Amersfoort gezocht? Christa Borgers van Helder in Huizen is al 12 jaar woonachtig in Vathorst, en helpt je graag verder. Wij werken anders dan onze collega’s, maar gaan tot het uiterste om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de verkoop van jouw droomhuis. Heldere taal, no-nonsense en beloftes nakomen vormen ons uitgangspunt. Mogen we jou ook van dienst zijn?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Helder in Huizen als verkoopmakelaar

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je jouw huidige woning verkopen? Vaak gaat dit gepaard met heel veel geregel en soms is het een emotionele aangelegenheid waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan Helder in Huizen jou van dienst zijn.

NVM logo

‘Wij graven – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven.’ – Helder in Huizen

Voordelen NVM makelaar Vathorst

“De verkoop door de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen was professioneel. Ze denken met je mee en de communicatie is snel en duidelijk. Zeker een aanrader.” – Klant over Helder in Huizen

Waarom Helder in Huizen?

Waarom HelderinHuizen.nl de aangewezen makelaar is om je woning te verkopen? Als NVM makelaar zijn we dagelijks bezig met het verkopen van woningen. Wij beginnen met te luisteren naar jouw verhaal. Een woning verkopen in Amersfoort is namelijk voor iedereen anders.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis, stellen we een stappenplan op. Aan de hand van een aantal door ons gestelde specifieke vragen bepalen we samen met jou de strategie om jouw woning zo succesvol mogelijk te kunnen verkopen. Voor iedere woning is er een andere formule en deze bepaalt het uiteindelijke verkoopresultaat.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers