helderinhuizen.nl

Verkoopmakelaar in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Verkochte woningen

Verkoopmakelaar Amersfoort en omgeving

Ben je klaar voor de stap om te verhuizen en om je huidige huis in de verkoop te zetten? Voor de een is het een emotionele stap vanwege de vele herinneringen die in het huis zijn ontstaan. De ander ziet het als een proces waarbij vooral praktische zaken zo snel mogelijk afgehandeld moeten worden. Hoe jij ook in het verkoopproces staat, onze vrouwelijke makelaars helpen je graag om het succesvol af te sluiten

Een persoonlijke reis

Bij de verkoop van je woning kunnen allerlei zaken aan de orde komen. Het kan zijn dat je om persoonlijke redenen emotioneel bent en dat je moeilijk kunt accepteren dat de woning straks eigendom van een ander is. Het is ook goed voor te stellen dat je tegelijk met de verkoop van het huis al op zoek bent naar een andere woning. Tegelijk als verkopende en als aankopende partij fungeren kan de nodige stress opleveren. Zeker als je al een woning gevonden en aangekocht hebt terwijl je huidige huis nog in de verkoop staat. Wordt het wel op tijd verkocht voordat je de sleutel van je nieuwe woning krijgt?

Het verkoopproces is voor iedereen anders. Daarom vinden wij het belangrijk om je optimaal te ondersteunen. Niet alleen bij praktische zaken, maar ook door begrip te tonen voor je persoonlijke situatie. In alle jaren dat we als NVM-makelaar optreden, hebben wij tal van mensen ontmoet die de stap om hun huis te verkopen anders benaderen. En altijd hebben we het vertrouwen gegeven dat ze bij ons in goede handen zijn om het proces succesvol af te ronden en om te genieten van een nieuw leven in een nieuw huis.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Je woning optimaal in de verkoop zetten

We staan voor je klaar om er voor te zorgen dat je woning tegen een aannemelijk bod wordt verkocht. We zijn scherp in onze communicatie en altijd op hoogte van de actuele ontwikkelingen op de huizenmarkt. Alles wat je nodig hebt in een goede verkoopmakelaar, vind je in onze vrouwelijke experts. Daarbij ontzorgen we je in hypothecaire zaken waar je niet in thuis bent. We geven praktische tips voor interieur advies en -styling tot en met het compleet verbouwen of afbouwen, verven, stukadoren en verduurzamen van je huis. Kortom een volledig  en op maat gemaakt advies. Wat het beste is voor jou en jouw thuis. En altijd stellen we je op de hoogte van de afspraken die we met andere partijen hebben gemaakt.

De verkoop van je huis kun je aan ons toevertrouwen. Hetzelfde geldt voor de aankoop van een woning in Amersfoort. Wanneer jij je wensen en ideeën doorgeeft over het ideale huis waar je in wilt wonen, gaan wij voor jou op zoek. Dat niet alleen, we handelen de aankoop zorgvuldig en met succes af.

De verkoop van je woning overlaten aan Helder in Huizen

Wil je je woning in de verkoop zetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen in. We zullen je op emotioneel, praktisch en financieel vlak door het proces begeleiden. Met ons aan je zijde kun je ervan uitgaan dat je woning voor een mooi bod verkocht wordt en in de handen van een goede koper terechtkomt. Wil je weten hoe we voor jou aan de slag gaan? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een afspraak maken voor een kennismaking bij jouw thuis. Wij ontmoeten je graag om door te spreken over jouw wensen voor het verkoopproces.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.

Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers