helderinhuizen.nl

Verbouwen en/of verduurzamen?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Verduurzamen en verbouwen van jouw (nieuwe) woning

Heb je je droomhuis gevonden waar je sinds kort met veel plezier in woont, maar dat extra aandacht op het gebied van verduurzaming verdient? Of wil je je woning in de verkoop zetten en van tevoren opknapwerkzaamheden uitvoeren? Het verbouwen en/of verduurzamen van een woning is een investering waar je veel voor terugkrijgt. In je huidige woning verhoog je het wooncomfort, voor het huis dat je te koop zet verdien je de investering in meervoud terug. Met onze nieuwe full service dienstenpakket dat we in samenwerking met Mountain Real Estate aanbieden, helpen we jou graag in het verbouwings- en verduurzamingsproces.

Een complete dienstverlening

Wanneer mensen zich op de huizenmarkt begeven, zijn wij als NVM-makelaar het eerste aanspreekpunt. Onze klanten komen bij ons met vragen over het aankoopproces of over de kansen op een optimaal bod. Ook vragen over het verbouwen en verduurzamen van de woning komen aan de orde. Omdat we merken dat de drempel voor veel mensen vrij hoog ligt om tijd en geld in een verbouwing te steken, laten we ze graag zien dat een relatief kleine investering al een groot verschil kan maken. In de eerste plaats wordt de waarde van het te verkopen huis aanzienlijk hoger en in de tweede plaats woon je fijner in een huis dat naar jouw wensen is verbouwd en verduurzaamd.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Hoe deze dienst is ingericht

Met onze dienstverlening geven we je graag persoonlijk advies over het verbouwen en verduurzamen van de woning. Heb je pas een huis gekocht waar je nog het een en ander in wilt doen, dan kijken we met je mee naar aanpassingen die het woongenot vergroten. En om alles uit de verkoop van je woning te halen, adviseren we over de mogelijkheden die helpen de waarde van het huis te verhogen.

Wij zijn de makelaar waar je naar zoekt als je erop wilt vertrouwen dat de aankoop van de woning in jouw voordeel uitpakt. Ook aan de andere kant van de huizenmarkt zetten we onze kwaliteiten optimaal in. Dus wil jij je woning verkopen in Amersfoort? Laat ons je daarbij helpen.

Verbouwen en verduurzamen met Helder in Huizen

De aankoop of verkoop van je woning van begin tot eind in goede banen laten leiden? Dat doe je met de volledige service van Helder in Huizen. Door onze dienstverlening uit te breiden met advies over het verbouwen en verduurzamen van je woning, kunnen we jou in het hele proces ontzorgen. Voordat je het huis in de verkoop zet of nadat je je intrek hebt gedaan in je nieuwe woning hoef je niet in je eentje ingewikkelde keuzes te maken die invloed hebben op je woongenot of de woningwaarde. Meer weten over dit pakket? Neem gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.

Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers