helderinhuizen.nl
 619.000kk

Valutaboulevard 15 Amersfoort

RUIME en uitgebouwde EENGEZINSWONING met diverse mogelijkheden, op een toplocatie gelegen in VATHORST.

Gelegen aan een ventweg op zichtlocatie; VALUTABOULEVARD 15 te AMERSFOORT.
Dichtbij de A1 en Loods5. De woning is in gebruik geweest als kinderdagverblijf maar de mogelijkheden zijn legio. Zowel als kantoorruimte als praktijkruimte als wonen is mogelijk.

Maar de meeste woningen worden gebuikt om zowel te WONEN als te WERKEN.
Het kan dienen als mantelzorgwoning of indien een puberkind graag eigen ruimte wil met een eigen ingang.
Zo ook het THUISWERKEN. Het kan hier prima gescheiden van de woning zelf.

Indeling
Begane grond: entree, toegang tot een mega ruimte, welke als 1 geheel kan dienen maar ook op te delen is in meerdere ruimtes.
Toegang tot het “woon” gedeelte: hal met Cv- en bergruimte, diepe voorraad kast en deur naar de L-vormige (woon)kamer met schuifpui naar de afgesloten patio.
Via de patio is weer een afsluitbare deur naar de voortuin met ruimte voor 5 a 6 parkeerplaatsen. Ook is de ruime houten berging via de patio bereikbaar.

De open keuken is eenvoudig en heeft toegang naar de achtertuin en naar het achtergelegen speeltuintje. Ook zijn er 2 toiletten bereikbaar.
Hier is de mogelijkheid om evt een kookeiland te realiseren, of de muur richting de naastgelegen werkruimte te doorbreken en een extra ruime en hoge eetkamer te realiseren.

Verdieping : ruime overloop met toegang naar 5 (slaap)kamers en 2 wc’s. 1 van de kamers is oorspronkelijk bestemd als ruime badkamer met mogelijkheid voor ligbad, aparte douche en dubbele wastafel (meubel)

Kortom:
Afhankelijk van de behoefte zijn er talloze mogelijkheden te realiseren. Hiervoor denken we graag met u mee. Wij hebben ervaring met meerdere woningen waardoor we weten van de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie neemt u gerust contact op via amersfoort@helderinhuizen.nl. We laten u graag de woning en de mogelijkheden zien tijdens een persoonlijke rondleiding.

Gegevens

Woonoppervlakte : 211 m2
Perceeloppervlakte : 373 m2
Adres : Valutaboulevard 15 Amersfoort
Postcode : 3825 BS Amersfoort
Stad : Amersfoort
Prijs :  619.000kk
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Recent verkocht
Pand ID : 14613

Internal Structure

Kamers : 7
Slaapkamers : 6

Eigenschappen

Bouwjaar : 2006

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers