helderinhuizen.nl
 495.000k.k.

PAULINAPOLDER 2 AMERSFOORT

Dit ruime hoek herenhuis met flinke uitbouw aan de zijkant  aan de Paulinapolder 2 te Amersfoort, is gelegen op een zichtlocatie in de wijk Vathorst. Centraal gelegen op loopafstand van winkels, scholen en het NS station.

Met een fijne tuin op het zuidwesten, 4 slaapkamers en een ruime uitgebouwde woonkamer heb je hier een perfecte gezinswoning die momenteel bewoond wordt door de eerste bewoners. Wij laten deze woning graag aan u zien.

Indeling:

Begane grond: ruime hal met lekker veel daglicht. In de hal treffen we verder de meterkast, de trap met handige trapkast en het toilet. De woonkamer is door de uitbouw mooi breed, door de bijzondere vorm biedt deze kamer veel mogelijkheden. De zij uitbouw kan als speelplek voor kinderen dienen, een gezellige tv hoek of als werkplek De ramen tot op de grond zorgen voor een mooi ruimtelijk effect en een optimaal zicht op de tuin. De keuken aan de voorzijde ligt prettig met zicht op de straat en heeft de nodige inbouwapparatuur.

1e etage: overloop met toegang tot de 3 slaapkamers, allemaal ruim van opzet. De badkamer is super netjes en heeft een douche, toilet en een wastafel

2e etage: overloop, een royale kamer met dakraam. Aparte ruimte voor de wasapparatuur en de mechanische ventilatie. Tevens bevindt zich hier veel bergruimte achter het knieschot en op de vliering.

De tuin van deze woning is heerlijk, hier kan je het hele jaar door genieten van de zon, daarnaast is er een achterom en een berging voor je fietsen.

Bijzonderheden
– bouwjaar 2005
– energielabel A
– woonoppervlak 140m2
– perceel 178m2
– stadsverwarming

Maak een afspraak voor een persoonlijke en ontspannen bezichtiging waarin alle ruimte is om rustig deze woning te ervaren en vragen te stellen.

Gegevens

Woonoppervlakte : 133 m2
Perceeloppervlakte : 178 m2
Adres : Paulinapolder 2 Amersfoort
Postcode : 3825 LR
Stad : Amersfoort
Prijs :  495.000k.k.
Pand Type : Hoekwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 14162

Internal Structure

Kamers : 5
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 2005

Bijlagen

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers