helderinhuizen.nl
 545.000

Mattenbies 38 Amersfoort

Deze heerlijke woning aan het water betreft één van de grootste in zijn soort. Geschakeld gebouwd in 2000 binnen de jonge wijk Nieuwland met inpandige berging/garage en een parkeerplaats voor twee auto’s op eigen terrein. Het Waterkwartier waar deze woning onderdeel van uitmaakt kenmerkt zich door de kubistische bouwstijlen en de waterpartijen.

De woning ademt sfeer en heeft een hoog wooncomfort niveau. Met een heerlijk lichte woonkamer, zonnig terras met groen uitzicht en aan het water gelegen, maar liefst 5 ruime slaapkamers en een complete badkamer.

Begane grond: entree, ruime hal, garderobe, toilet met fonteintje, lichte L-vormige woonkamer met twee keer openslaande deuren naar de tuin. De moderne open keuken (2013) is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over inbouwapparatuur waaronder vaatwasser (2019), Quooker (2019), magnetron, oven, koelkast, afzuigkap en gas op glas kookplaat.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, ruime complete badkamer met ligbad, douchehoek, 2e toilet en vaste wastafel met meubel (2010).

2e Verdieping: mega ruime voorzolder (mogelijkheid voor 6e slaapkamer) met veel bergruimte en 5e slaapkamer.

De tuin is aan het water gelegen met een speelse indeling en vlonder, dit geeft toch wel een een vakantie gevoel in eigen huis!
Op het dak zijn in 2023 maar liefst 15 zonnepanelen geplaatst en in datzelfde jaar zijn alle bitumen dakdelen vernieuwd.

Op zoek naar een goed afgewerkte woning voor het hele gezin? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Leuk weetje: De bies is een over de gehele wereld voorkomende plant uit de Cypergrassenfamilie. Er zijn 200 soorten. In Nederland vindt men in het wild een tiental soorten. Een aantal daarvan is zeldzaam; zeer algemeen is de matten- of stoelenbies.

Bijzonderheden:
– Platte daken vervangen in 2023
– 15 zonnepanelen (a 416WP) 2023
– meterkast vernieuwd 2023
– buiten schilderwerk 2019
– eventueel is van de garage eenvoudig een (slaap)kamer te maken

Gegevens

Prijssoort : kk
Woonoppervlakte : 162 m2
Perceeloppervlakte : 176 m2
Adres : Mattenbies 38 Amersfoort
Postcode : 3824 WC
Stad : Amersfoort
Prijs :  545.000
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht
Pand ID : 17113

Internal Structure

Kamers : 7
Slaapkamers : 5
Badkamers : 1

Eigenschappen

Bouwjaar : 2000

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers