helderinhuizen.nl
 395.000

De Strang 24 Amersfoort

Welkom bij deze unieke kans om jouw droomhuis te ontdekken!

Stel je eens voor: een gezellig thuis in een aantrekkelijke wijk, omringd door groen, aan een rustig hofje waar kinderen nog heerlijk op straat kunne spelen.
En nabij alle voorzieningen die je nodig hebt. Dit is precies wat je kunt verwachten bij deze fantastische tussenwoning aan De Strang 24. Gebouwd in 1993, ademt dit huis een warme, gezellige sfeer uit waarin je je direct thuis zult voelen.

Laten we beginnen met de locatie. Deze tussenwoning is gelegen aan een rustige hof met een speeltuintje, waardoor het de perfecte plek is voor gezinnen met kinderen. Terwijl de kleintjes zich vermaken op de speeltoestellen, kun je genieten van een moment van rust en ontspanning in de prachtige tuin met vrije ligging op het zuidoosten. Deze tuin biedt een oase van rust en privacy, waardoor je volledig kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De tuin is opnieuw aangelegd en is via de achterom bereikbaar. Ook bevindt zich hier een fijne berging.

Begane grond
Binnenin het huis wordt je verwelkomd door een woonkamer die een warm en gezellig gevoel oproept, mede dankzij de aanwezigheid van een sfeervolle houtkachel (2019). Beeld je eens in hoe je tijdens koude winteravonden heerlijk kunt ontspannen met een boek en een warm drankje bij het knisperende vuur. De en-suite deuren naar de keuken voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel, waardoor een naadloze overgang tussen de ruimtes ontstaat en het gevoel van openheid wordt versterkt. Maar waardoor je ook de eetkeuken eenvoudig kan afsluiten van de woonkamer.

Verdiepingen
Met 3 (voorheen 4) ruime slaapkamers biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden de flexibiliteit die je nodig hebt om je leven thuis vorm te geven op jouw eigen manier.

Aan de voorkant geniet je van een heerlijk vrij uitzicht, terwijl je aan de achterzijde uitkijkt over de geitenweide van Fruithal ‘ De Brand’ die in de wijk een herkenbaar punt is. Je zult je meteen thuis voelen in deze leuke buurt, waar je gemakkelijk nieuwe vrienden kunt maken en kunt genieten van de gezellige sfeer.

En alsof dat nog niet genoeg is, bevindt deze woning zich op korte afstand van het winkelcentrum Emiclaer. Hier vind je een scala aan winkels, boetiekjes, restaurants en andere voorzieningen, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt. Wekelijks is hier een zeer bekende markt te vinden. Het leven kan niet gemakkelijker en comfortabeler zijn!

Kortom, deze tussenwoning aan De Strang 24 is een ware parel die wacht om ontdekt te worden. Met zijn informele en gezellige sfeer, groene omgeving, ruime kamers en gunstige ligging, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een gelukkig en comfortabel leven. Wacht niet langer en grijp deze kans. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging. Jouw droomhuis wacht op je!

Gegevens

Prijssoort : kk
Woonoppervlakte : 107 m2
Perceeloppervlakte : 128 m2
Adres : De Strang 24 Amersfoort
Postcode : 3823 GM
Stad : Amersfoort
Prijs :  395.000
Pand Type : Tussenwoning
Doel : Verkopen
Status : Verkocht onder voorbehoud
Pand ID : 16453

Internal Structure

Kamers : 6
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1

Voorzieningen

Tuin

Woninglocatie

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers